• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.G.

02.02.2023

09:12

3 VAŽNE PLANETE MENJAJU ZNAK! Prelasci će nas osloboditi teskobe, pružiti optimizam, ali i doneti procvat!

Pixabay

Horoskop

3 VAŽNE PLANETE MENJAJU ZNAK! Prelasci će nas osloboditi teskobe, pružiti optimizam, ali i doneti procvat!

Podeli vest

I dok je nekoliko prethodnih godina bilo praćeno mnogim izazovima, u 2023. će Saturn, Jupiter i Pluton promeniti znak i doneti boljitak.

Nema sumnje da su protekle godine bile izazovne, ali sudeći po astrologiji, ova 2023. će nam doneti dosta dobrih vesti.

Astrolog i numerolog Marija otkriva kako će prelazak važnih planeta u određene znake, uticati na sve nas:

7. marta Saturn prelazi u Ribe 

Ovo je prvi važan prelazak koji će nas osloboditi osećaja teskobe. Planeta pravila i ograničenja, Saturn, je u Vodoliju, znak čovečanstva, ušao 2020. godine i na mnogim poljima nas zatvorio i sputao. Njegov izlazak iz ovog znaka će doneti rasterećenje i osećaj slobode.

Saturn u Ribama doneće mir i usporiće sve što može da uspori. Ipak, ovo nije znak koji je njemu srodan. Saturn u Ribama ne voli nikakvu gužvu pa će od nas tražiti da nađemo vreme za odmor i za samovanje.

Foto: Pixabay

Saturn

16. maja 2023. Jupiter prelazi u Bika 

Jupiter menja znak na oko godinu dana, ali nam je i ovaj tranzit takođe veoma važan. Jupiter u Ovnu je željan da se pokrene i da preduzme nešto. Dobili smo nalet optimizma koji nas usmerava na nove poduhvate.

Kada pređe u Bika, Jupiter će doneti potrebu da ugađamo sebi. Glavno pitanje koje će nam se nametnuti je: „Da li uživamo u onome što radimo?“ Za sve ono što nam ne donosi dovoljno zadovoljstva izgubićemo interesovanje. Svi ćemo se na neki način ulenjiti odnosno konačno ćemo dozvoliti sebi odmor. Ono najlepše što će nam Jupiterov tranzit kroz Bika doneti jesu prinove jer se susreću planeta širenja i znak plodnosti.

11. juna 2023. Pluton prelazi u Vodoliju 

Ovo je najvažniji prelazak u ovoj godini jer je tranzit Plutona veoma spor. Njegov boravak u Jarcu traje još od 2008. godine.

U junu Pluton konačno ulazi u Vodoliju i nagoveštava razne preokrete koji će se tek događati u godinama koje su pred nama. Pluton je planeta transformacije koja prvo poruši sve što nije više korisno, a onda stvori nešto mnogo, mnogo bolje. Vodolija je znak tehnike i tehnologije pa ćemo biti svedoci velike modernizacije na tom polju. U narednim godinama očekujemo procvat zanimanja u oblasti astrologije, psihologije i rada na razvoju svesti. Takođe, biće neizbežan napredak na polju molekularne biologije i genetičkog inženjeringa, ali za to čekamo još i Urana da uđe u znak Blizanaca 2025. godine, navodi Marija na svom Instagram profilu "sasvimsvoja".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija