• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2023

19:30

NAJMOĆNIJE ŽENE ROĐENE SU U OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA!

Horoskop

NAJMOĆNIJE ŽENE ROĐENE SU U OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA!

Podeli vest

Žene rođene u horoskopskom znaku Bika, Lava, Device, Strelca i Jarca imaju vrlo moćnu auru koja ih čini nepobedivima.

Bik

Ove žene su tvrdoglave i jake glave. Ne plaše se nikoga i veoma su nepopustljive u dobijanju onoga što žele. Njihova tvrdoglavost deluje kao vatra koja održava njihovo snažno srce u životu. Usred svih teških životnih problema, žene rođene u horoskopskom znaku Bik su naučile da se same nose sa svojim problemima.

Foto: Freepick

Lav

Žene rođene pod znakom Lava su ekstrovertne i neustrašive. Ne plaše se da rizikuju jer žele da iskuse sve uspone i padove u životu. One su jedinstvene i oličenje snage. One imaju sposobnost da reše bilo koji problem, čak i ako nije uvek ispravan.

Devica

Žene Device su čvrste i imaju hrabar stav. Ne dozvoljavaju nikome da utiče na njihov rast ili ih sprečava da ostvare svoje snove u životu, čak i ako to znači odustajanje od stvari koje žele. Njihov nepokolebljivi duh svima služi kao inspiracija.

Strelac

One su optimistične, zabavne i uzbudljive. Dame Strelac su jake volje i imaju sposobnost da vide pozitivno svetlo u najnegativnijim situacijama. One ne dozvoljavaju da pesimizam uopšte utiče na njihov način razmišljanja, piše TOI.

Foto: Shutterstock

Jarac

Žene u znaku Jarca su snažne, samouverene i imaju zapovednički stav. One su autoritativne i nezavisnost. Ne treba im ničija podrška da bi prošle kroz život. One su takođe odlični lideri jer imaju visoke vrednosti i etiku. Veoma su hrabre.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija