• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2023

06:40

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 24. MART! Ribe će uživati u ljubavi, dok će Device biti opterećene poslom, a evo ko će imati pravne probleme

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 24. MART! Ribe će uživati u ljubavi, dok će Device biti opterećene poslom, a evo ko će imati pravne probleme

Podeli vest

Većina horoskopskih znakova će danas imati probleme na poslu.

OVAN

LJUBAV: Moguće je neslaganje u odnosu zbog vašeg temperamenta i nespremnosti na kompromis. POSAO: Možda ćete početi da se bavite bilo čim što ima veze sa lepotom. ZDRAVLJE: Odlično.

BIK

LJUBAV: Imaćete problema da definišete bilo koji odnos koji započnete. Uzbudljiv dan. POSAO: Loša ulaganja ili impulsivno trošenje novca, a moguće je i da doživite neku štetu. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI

LJUBAV: Partner će vam zameriti zbog flerta sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Problemi u partnerskom poslu ili pravni problemi. Potpisivanje ugovora. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Pixabay

Dnevni horoskop

RAK

LJUBAV: Iako ćete imati prilike za ljubav, moguće je da ćete imati problema da jasno definišete odnose. POSAO: Pazite kako ulažete novac, ne budite impulsivni i nemojte rizikovati. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV

LJUBAV: Flertovaćete s nekim s kim radite i imate profesionalan odnos. POSAO: Moguće je da ćete obezbediti finansijski priliv kroz neki kredit koji ćete podići. ZDRAVLJE: Prehlada.

DEVICA

LJUBAV: Mogući su nesporazumi i problemi zbog emotivne hladnoće ili zatvorenosti. POSAO: Bićete opterećeni poslom i nezadovoljni situacijom. ZDRAVLJE: Sporo varenje.

VAGA

LJUBAV: Dobra komunikacija sa partnerom ili bilo kim ko vam se dopada. Neko će pokazati naklonost prema vama. POSAO: Ne treba mnogo da špekulišete i rizikujete. Moguć gubitak. ZDRAVLJE: Osetljivo.

ŠKORPION

LJUBAV: Potrebna vam je emotivna sigurnost, pa ćete zbog toga možda i nedolično flertovati sa nekim koga dugo poznajete. POSAO: Finansijske brige i nestabilnost. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Pixabay

STRELAC

LJUBAV: Vi već neko vreme više težite slobodi nego očuvanju veze, zbog čega bi lako moglo doći do promene, ako već nije. POSAO: U poslu vlada optimizam i pozitivna atmosfera. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC

LJUBAV: Imaćete potrebu da provokativno komunicirate. Možda će sve ostati na rečima, ali imate šansi da nekoga zavedete. POSAO: Uvećan obim posla, pogotovo trgovine. ZDRAVLJE: Sinuzitis.

VODOLIJA

LJUBAV: Manje ćete brinuti o budućnosti, a više uživati u trenutku. POSAO: Vaše ambicije su velike i u skladu sa tim će i vaš uloženi trud biti velik, što neće ostati nezapaženo. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Partner će biti dobro raspoložen i zbog toga ćete i vi uživati u ljubavi. POSAO: Ako očekujete promenu, ona se neće desiti, već ćete imati izvesnu stabilnost u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17