• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.04.2023

06:40

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 1. APRIL! Ovnovi se iznenada ZALJUBLJUJU, Devicama stiže NOVAC, a evo ko će potpisati UGOVOR

Shutterstock

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 1. APRIL! Ovnovi se iznenada ZALJUBLJUJU, Devicama stiže NOVAC, a evo ko će potpisati UGOVOR

Podeli vest

Mesec, planeta koja se najbrže kreće, nalazi se trenutno u Lavu i pozitivno utiče na Lavove, Strelčeve i Ovnove.

OVAN

LJUBAV: Ako ste sami, možda ćete se potpuno neočekivano zaljubiti. POSAO: Mogući napredak u karijeri i izvestan uspeh, možda i dobra prilika u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Nervoza.

BIK

LJUBAV: Bićete emotivniji i idealno bi bilo da vreme provedete sa izabranom osobom. POSAO: Iritiraće vas problemi nastali sa sredstvima za rad. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

BLIZANCI

LJUBAV: Društvo dragih osoba će vam ulepšati vikend, ali nećete imati prilike za romansu. POSAO: Problemi u procesu rada, pogotovo ako radite sa mašinama. ZDRAVLJE: Povreda.

RAK

LJUBAV: Pokušajte da nađete balans u odnosu kako ne biste završili povređeni. Dajte prostora partneru. POSAO: Dobićete priliku da pokažete kreativnost i smisao za lepo. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shutterstock

LAV

LJUBAV: Lako ćete sticati prijatelje, ali ljubav neće biti u prvom planu i moguće je da se ništa ne desi. POSAO: Bićete puni entuzijazma, jer ćete imati jasnu viziju toga šta želite da postignete. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Bićete otvoreniji za nove kontakte, ali bez previše uspeha u ljubavnom životu. POSAO: Moguće je da će se vaša finansijska situacija popraviti. Priliv novca. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Moguća je ljubav sa nekim iz kruga prijatelja ili nekim koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Uspešno ćete sklopiti neki dogovor. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

Foto: Freepick

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bićete u iskušenju da napravite korak koji će zakomplikovati ljubavni život. POSAO: Možete dobiti ponudu za posao ili doživeti blagi napredak na aktuelnom poslu. ZDRAVLJE: Zubobolja.

STRELAC

LJUBAV: Bićete savršeno mentalno usklađeni sa voljenom osobom, što će doprineti harmoniji u odnosu. POSAO: Vaše poznavanje stvari i znanje uopšte će vam pomoći u poslu. ZDRAVLJE: Upale.

JARAC

LJUBAV: Mogući su raskid, svađa ili problemi u vezi. Ako ste sami, možete imati kratkotrajnu aferu. POSAO: Uspećete da postignete zadate ciljeve uprkos neprijatnim iznenađenjima. ZDRAVLJE: Slabo.

Foto: Freepick

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete skloni da tražite nešto idealno u ljubavi, a to će sa sobom doneti razočarenje trenutnom situacijom. POSAO: Klonite se impulsivnog trošenja novca. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Nepovoljne okolnosti će zavladati. Ako ste u vezi, moguće je razdvajanje od partnera. POSAO: Mogući administrativni problemi i problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija