• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2023

12:42

Najtačniji ljubavni horoskop do 19. avgusta! Vage krše pravila, Jarčevima susret preko prijatelja, a evo ko će biti u emotivnoj dilemi

Shutterstock

Horoskop

Najtačniji ljubavni horoskop do 19. avgusta! Vage krše pravila, Jarčevima susret preko prijatelja, a evo ko će biti u emotivnoj dilemi

Podeli vest

Pod uticajem retrogradne Venere većini horoskopskih znakova stižu pozivi iz prošlosti, pa su mnogi u dilemi da li je povratak na staru ljubav rešenje tokom avgusta meseca.

OVAN

Vrlo ste sigurni u sebe, a to je svakako privlačno. Ove nedelje će vaši ljubavni apetiti porasti i bićete vrlo nestrpljivi u potrazi za odgovarajućim partnerom, toliko da možete lako brzopleto delati i pokajati se.

BIK

Naredne nedelje ćete biti mnogo bilje raspoloženi i to će svi primetiti. Možda ste se osećali uskraćeno za poneko životno zadovoljstvo i nesposobni da uživate na način na koji ste navikli, ali tome je sada došao kraj.

Foto: Freepik.com

 

 

BLIZANCI

Očekuje vas sjajna nedelja. Iako su mogući nesporazumi, a vi čak možete i da se osetite neadekvatno, ipak ćete imati prilike da doživite ljubav. Ako ste pak već u vezi, lako ćete uspostaviti harmoniju i uživati u njoj.

RAK

Mogući su vrlo značajni događaji u sferi partnerstva. Možda ćete formalizovati svoju vezu stupanjem u brak ili pak obznaniti svoje ozbiljne namere veridbom. U svakom slučaju očekujte napredak u ovoj sferi.

LAV

Nemate mnogo prilika da uživate u poslednje vreme, pa ćete se ove nedelje prepustiti uživanju i možda preterati. Ako ste frustrirani nečim u svom ljubavnom životu, bolje da to sebi priznate nego da vas uhvati nespremne.

Foto: Shutterstock

 

 

DEVICA

U ovom periodu lako možete naći ljubav, pogotovo na bilo kakvom mestu zabave. Takođe, imaćete prilike da upoznate neke fascinantne osobe ili provodite vreme sa takvima, što vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima.

VAGA

Vi niste osoba koja voli da krši pravila, nije bitno da li su pisana ili nepisana, ali ove nedelje biste mogli uraditi nešto što nije sasvim etično. Možda ćete tražiti ljubav na pogrešnom mestu, pa je moguća tajna afera ili veza sa nekim ko je možda već zauzet.

ŠKORPIJA

U narednom periodu mogli biste upoznati nekoga ko ima drugačija religijska uverenja ili kulturološku pozadinu. Iako privlačna i intrigantna, ova veza vam potencijalno može doneti mnogo moralnog trpljenja i nezadovoljstva.

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC

Vi volite da probate i iskusite različite stvari, pa bi s obzirom na stanje neba ovih dana mogli razviti ukus za one dosta starije od vas. Možda upoznate takvu osobu, ili već jeste, u svakom slučaju iz toga se može razviti neka vrsta veze.

JARAC

 Kao što je to kod vas često slučaj, više ćete biti okrenuti poslu i obavezama nego ljubavi, ali ipak je moguće da vam srce zaigra. Može vam se desiti da razvijete osećanja za nekoga iz kruga vaših prijatelja ili nekoga s kim ćete se upoznati preko prijatelja.

VODOLIJA

U narednom periodu ćete imati odličnu komunikaciju sa drugima, a može se desiti da vam se dopadne neka dosta mlađa ili barem vrlo mladolika osoba. Takođe, možete upoznati dve osobe koje će vam se podjednako dopasti, pa nećete moći da se odlučite.

RIBE

Izgleda da ćete naći nekoga ko ima iste poglede na svet kao vi i ista stremljenja. Ako ste pak već u vezi, onda ćete praviti zajedničke planove. Bićete puni optimizma i nade u svetlu budućnost, a to je ono najbolje što nam ljubav donosi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija