• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2023

07:00

Dnevni horoskop za subotu 12. avgust! Device će dobiti novac, a evo kome se smeši tajna ljubav

Shuterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 12. avgust! Device će dobiti novac, a evo kome se smeši tajna ljubav

Podeli vest

Ovnovima je moguća tajna ljubav, a ako su u vezi, tajne bi mogle da im naprave probleme.

Evo šta svaki horoskopski znak može da očekuje danas:

OVAN

LJUBAV: Moguća je tajna ljubav, a ako ste već u vezi tajne mogu da vam naprave probleme. POSAO: Prepreke će vas naterati da napravite promene. Pravićete dugoročne planove. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

BIK

LJUBAV: Treba da radite na jasnijoj definisanosti odnosa. Neke pogrešne predodžbe bi mogle da vam pokvare priliku za ljubav. POSAO: Mogu vas brinuti izvesni problemi u sferi finansija. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

BLIZANCI

LJUBAV: Ušli ste u nešto povoljniji period kada je ljubav u pitanju. Imaćate više sreće u ljubavnom životu. POSAO: Bićete okupirani privatnim biznisom ili nekretninama. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: Shuterstock

 

 

RAK 

LJUBAV: Bićete otvoreniji i prodorniji nego inače, ali i donekle nesposobni da bitišete u harmoniji sa drugima. POSAO: Možda nećete naići na odobravanje nadređene osobe. ZDRAVLJE: Sklonost povredama.

LAV

LJUBAV: Bićete neiskreni prema partner i vaše tajne će biti otkrivene, što će ugroziti vezu. POSAO: Dobri međuljudski odnosi i sreća u poslovima vezanim za film i medije. ZDRAVLJE: Moguće trovanje.

DEVICA 

LJUBAV: Bićete pre svega zainteresovani za fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Moguće je da ćete primiti nekakvu novčanu infuziju. ZDRAVLJE: Želećete da se konačno obračunate sa svakom tegobom.

VAGA 

LJUBAV: Na pragu ste promene. Od vas zavisi kojih će dimenzija ta promena biti. POSAO: Možete očekivati izvesne problem, pogotovo ako se bavite prvatnim biznisom i sami ste nosilac posla. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je izvan vaše lige i zbog toga nedostižan/na. POSAO: Manji uspeh onima koji se bave turizmom ili njihov posao podrazumeva putovanje. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shuterstock

 

 

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko nov, koga ne poznajete dobro i stoga možete da idealizujte. POSAO: Trend u ovoj sferi je pozitivan, pogotovo ako se bavite javnim zanimanjem. ZDRAVLJE: Stabilno.
 

JARAC

LJUBAV: Privlačiće vas sve što ima veze sa vašim korenima i porodicom. Možda upoznate nekoga preko člana porodice. POSAO: Angažman u oblasti nekretnina i privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Dobro.

 

VODOLIJA

LJUBAV: U ovom periodu je svakoga dana moguće da sretnete nekoga ko će vas potpuno osvojiti. POSAO: Uspeh u svakoj vrsti partnerskog posla i svemu što podrazumeve dogovor. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Pokušajte da budete realniji kada se predstavljate, da ne bi kasnije postali razočarenje zbog iskrivljene slike koju ste projektovali. POSAO: Imaćete uvećan obim posla. ZDRAVLJE: Alergija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija