• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2023

17:00

Smatraju ih dosadnim cepidlakama, a najkritičniji su prema sebi! Iskreni su i neće vam se uvek svideti ono što čujete od njih

Shutterstock

Horoskop

Smatraju ih dosadnim cepidlakama, a najkritičniji su prema sebi! Iskreni su i neće vam se uvek svideti ono što čujete od njih

Podeli vest

Rođeni u znaku Device imaju, naizgled, mnogo mana. Ali ovaj znak krase i vrline koje nemaju baš svi horoskopski znakovi.

Razdoblje poslednjeg letnjeg znaka, zemljane Device, počinje u sredu 23. avgusta i traje do 22. septembra.

Kao i Blizancima, Devicom vlada planeta Merkur, simbol intelekta, trgovine i komunikacije. Ali Merkur u ovom znaku je prizemniji, promišljeniji i praktičniji.

Izgledaju sve bolje sa godinama

Osobe rođene u ovom znaku obično su skladnih proporcija i vitke ili prosečne građe. Imaju ovalno ili četvrtasto lice i živahne, pronicljive oči. 

 Godine im uglavnom dobro stoje, tako da često bolje izgledaju u zreloj dobi nego u ranoj mladosti.

Foto: Shutterstock

 

 

Osobe rođene u ovom znaku su veoma uredne, a njihova preterana briga o zdravlju katkad prerasta u hipohondriju.

Oštroumne i analtične

Prilično su oštroumne i obdarene jakim darom zapažanja, pouzdanim pamćenjem i sposobnošću analize.

Žele da budu upućene u sve što se zbiva oko njih pa posvećuju puno vremena učeći i prikupljajući informacije. Redovno prate vesti, pa uvek imaju spreman komentar o aktuelnim zbivanjima. Ako se raspravlja o temi koja ih zanima, budite sigurni da Device o toj temi sve znaju.

Pripadnici ovog znnaka su kao stvoreni za poslove koji zahtevaju preciznost, temeljitost i strpljenje. Zbog svoje posvećenosti detaljima mnoge od njih ljudi doživljavaju kao cepidlake, perfekcioniste i gnjavatore. To može biti tačno, ali koliko su god stroge prema drugima, još su strože prema sebi.

Foto: Shutterstock

 

 

Kritične i iskrene

Poslovična kritičnost  Devica najviše dolazi do izražaja kad se radi o njima samima, jer ono što će oprostiti drugima - neće i sebi.

Device nisu razmetljive i ne hvale se postignućima.

Oni su dobri prijatelji koji vole da priskoče u pomoć. Neće vam uvek reći ono što želite da čujete, nego će vam dati savet i sugestije za koje iskreno smatraju da su najkorisnije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija