• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.09.2023

10:00

Ljubavni horoskop do 16. septembra! Ovnovi bez prilike za ozbiljnu vezu, Blizanci dobijaju lepe vesti, a Device će biti neodoljive

Freepik.com

Horoskop

Ljubavni horoskop do 16. septembra! Ovnovi bez prilike za ozbiljnu vezu, Blizanci dobijaju lepe vesti, a Device će biti neodoljive

Podeli vest

Iako će ljubavni period uglavnom biti miran, pojedini horoskopski znaci će upoznati nove osobe i doživeti nove stvari.

OVAN

Moguće je da nemate prilika za to da ostvarite neku dugoročnu ili ozbiljnu vezu, ali zato lako možete doživeti flert, aferu ili neku nedefinisanu i više fizičku vezu. Pre svega zbog toga što su vaše potrebe za fizičkim kontaktom naglašene, dok su mogučnosti za pronalaženje ljubavi male.

BIK

Vas u ovom periodu pre svega interesuju osobe koje su na neki način drugačije i originalne. Možda čak i sa nekih drugih prostora i u tom smislu nose nešto drugačije i zanimljivo, nešto što vam priža mogućnost da proširite vidike, naučite nešto novo ili nešto otkrijete.

BLIZANCI

Verovatno ste već primili neke lepe vesti o osobi koja vas interesuje ili imali uzbudljivu komunikaciju sa nekim ko vas je zainteresovao. To je nešto što je bilo moguće da se desi u prethodnom periodu i slične stvari će se dešavati i naredne nedelje.

RAK

Iako ste u ovom periodu usmereni na partnera, kao i obično, ovaj put to radite na drugačiji način. Niste spremni da podilazite ili pravite kompromise u svakoj prilici, što za vas može biti dobro. To je ustvari jedini način da se donekle izborite za ostvarenje sopstvenih želja.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV

Moguće je da vam je čulnost pojačana u ovom periodu i tako će biti i naredne nedelje, ali ako već
niste našli novu ljubav, male su šanse da se to desi u narednom periodu. Ovo nije period u kome možete očekivati da ostvarite stabilnu vezu.

DEVICA

Iako situacija u vašem ljubavnom životu možda nije naročito stabilna i dalje se nalazite u
povoljnom periodu za ljubav. Ovo se pre svega odnosi na sposobnost da osetite ljubav, zaljubite se, ali i moć da ljude oko sebe naterate da se zaljube u vas.

VAGA

Jesen je vaša sezona i ne postoji drugi period godine u kome vi na isti način zračite lepotom i
harizmom. Vi ste tek na pragu jednog dužeg povoljnog perioda i zato se nemojte sekirati ako trenutno situacija u vašem ljubavnom životu nije idealna.

ŠKORPIJA

Uživaćete izvestan mir u sferi odnosa, nakon prilično burne nedelje i moguće nekih
neprijatnih događaja. U narednom periodu možete samo očekivati da se atmosfera poboljša i da uživate u većem stepenu harmonije u odnosu sa izabranom osobom.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

Može biti da ste prethodne nedelje upoznali neke nove osobe i doživeli neke nove stvari. To je
baš ono što vas inspiriše na ljubav i stvara dobro raspoloženje. Vi ste avanturista i najbolje se osećate kada postoji mogućnost da se desi nešto uzbudljivo.

JARAC

Više ste se bavili prijateljima i prijateljstvima, nego romantičnim odnosom u prethodnih nedelja, a
takav trend će se nastaviti i ubuduće. Moguće je da bude i mešanja ljubavi i prijateljstva. Ništa nećete uspeti da definišete ni naredne nedelje.

VODOLIJA

U ovom periodu ste pre svega zainteresovani za stvarenje prijateljstava i druženje sa većim
brojem ljudi, kao i upoznavanje novih i interesantnih osoba. Sve je to priprema za pozitivni pomak u vašem ljubavnom životu, iako trenutno ne deluje kao da ima mnogo veze sa romantikom.

RIBE

Pritisnuti ste problemima iz drugih sfera, što vas čini neraspoloženima za ljubav i može da naruši
kvalitet ljubavnog odnosa. Ako ste sami, ne treba da očekujete da ćete naći ljubav ove nedelje, a ako ste već u vezi moraćete da se potrudite da biste očuvali odnos.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića
Politika

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića

Predstavnik Stranke slobode i pravde (SSP) Nenad Petrović izjavio je danas da više od 30.000 Voždovčana deset godina sluša lažna obećanja o renoviranju ambulante Doma zdravlja Voždovac na Banjici koji se raspada, pa zdravstveni radnici angažovanje u toj ustanovi doživljavaju kao kaznu, a pacijenti u nju idu samo kada moraju. Na ovu izjavu usledila je oštra reakcija.

20.05.2024

22:40

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš
Politika

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš

Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš na uskraćivanje prava na rad zaposlenima i egzistenciju celokupnog srpskog stanovništva u južnoj srpskoj pokrajini kako stoji u Rezoluciji 1244, ili je repetirana puška u radnike banke (osim pravog naziva - oružana pljačka) za Kurtija i njegove mentore normalna stvar za dopunu fajla o realizaciji uslova za ulazak u svet prava i demokratije, izjavila je danas predsednica Skupštinskog odbora za KiM Danijela Vujičić povodom zatvaranja Poštanske štedionice na KiM

20.05.2024

22:21

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija