• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.10.2023

08:11

Dnevni horoskop za subotu 21. oktobar! Bikovi ozbiljno ljubomorni i posesivni, Ribama sjajan poslovni period

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 21. oktobar! Bikovi ozbiljno ljubomorni i posesivni, Ribama sjajan poslovni period

Podeli vest

Svaki horoskopski znak će imati poseban dan, a Jarčevima će naročito sve ići od ruke.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Imaćete osećaj da vam je osoba koja vam se dopada suđena i da ništa ne može da se ispreči vašoj ljubavi. POSAO: Moguće je da ćete postići neki bitan dogovor. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Bićete ljubomorniji nego inače. Vaša posesivnost može da se dopadne partneru ako ne budete preterivali. POSAO: Moguće kašnjenje novca koji očekujete. ZDRAVLJE: Slabije.

BLIZANCI

LJUBAV: Povoljan period za one koji su već u vezi, ali ako ste tek u potrazi za ljubavlju, moguće je da nećete naći dobru priliku. POSAO: Moguće greške pri radu. ZDRAVLJE: Alergija.

RAK

LJUBAV: Dopašće vam se osoba koja ima snažan uticaj znaka Škorpije. POSAO: Najbolje je da ne povlačite bitne poteze u ovom periodu. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: Imaćete problema da pokažete svoje najbolje lice. POSAO: Nedostajaće vam entuzijazam jer posao koji radite ne dozvoljava nikakvu kreativnost. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Možda se trenutno previše toga dešava u vašem ljubavnom životu. Brojne prilike mogu vas zbuniti. POSAO: Moguće negativne promene zbog nesporazuma sa nadređenima. ZDRAVLJE: Loše.

VAGA

LJUBAV: Bićete vrlo nejasni u iskazivanju emocija, zbog čega se lako može desiti da budete povređeni. POSAO: Manji problemi za one koji se bave porodičnim biznisom. ZDRAVLJE: Kožne infekcije.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Želećete da ostvarite sigurnost, ali vaša emocije će biti suviše rasute da bi to bilo moguće. POSAO: Nejasna ili nedefinisana situacija u poslovnom životu. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Nemojte ništa pretpostavljati, već se potrudite da komunikacija bude jasna, jer su mogući nesporazumi. POSAO: Previše posla moglo bi da izazove zamor i zasićenje. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Povoljan period za ulazak u vezu, ali i veridbu. Sve će ići kao podmazano u ovoj sferi. POSAO: Povoljno za one koji imaju sopstveni biznis ili partnerski posao. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete imati ljubavnu aferu sa nekim koga ste upoznali preko posla. POSAO: Imaćete sjajne ideje, pogotovo ako vaš posao podrazumeva kreativni rad. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da ćete naići na probleme. Osećaćete se kao da vas osoba koju volite uopšte ne razume ili čak ne poznaje. POSAO: Dobar period za samostalne preduzetnike. ZDRAVLJE: Alergija.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...
Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...

Mesecima je trajalo preganjanje i pregovaranje oko termina i vrste izbora, a kada je pao kakav-takav dogovor vlasti i opozicije, usledila je nikad kraća i nikad nevidljivija kampanja, pa retko ko ima utisak da će veliki deo Srbije za šest dana ponovo izaći na birališta, a da već u četvrtak u ponoć počinje čuvena predizborna tišina.

27.05.2024

10:05

Vesti

Odbačena krivična prijava Đilasa, Lazovića, Aleksića i Grbovića: Nije bilo selidbe birača iz Male Krsne na Voždovac
Politika

Odbačena krivična prijava Đilasa, Lazovića, Aleksića i Grbovića: Nije bilo selidbe birača iz Male Krsne na Voždovac

Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu podnetu od strane "Narodnog pokreta Srbije” - Miroslava Aleksića, stranke ,,Slobode i pravde” Dragana Đilasa, ,,Pokreta slobodnih građana” - Pavla Grbovića i više drugih političkih stranaka zbog navodnih zloupotreba i davanja u vezi sa prijavom prebivališta građana na opštini Voždovac na dan 5. mart 2024. godine, koji su prethodno imali prijavljeno prebivalište na teritoriji Grada Smedereva, odnosno u naselju Mala Krsna.

27.05.2024

13:28

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija