• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.10.2023

06:35

Dnevni horoskop za utorak 24. oktobar! Škorpije i Ribe čeka afera, a Blizance novčana infuzija

unsplash.com

Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 24. oktobar! Škorpije i Ribe čeka afera, a Blizance novčana infuzija

Podeli vest

Škorpija će doživeti aferu na putovanju, Ribe kratku, ali burnu aferu, a Blizanci upseh u svemu što ima veze sa finansijama, bolju zaradu ili novčanu infuziju.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN 

LJUBAV: Nestabilnost ljubavnog odnosa onim Ovnovima koji su u dužoj vezi. Ovnovi koji su sami mogu da očekuju uzbudljiv dan. POSAO: Prodaja/kupovina nekretnine ili selidba kancelarije. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK 

LJUBAV: Bićete nemirni i netolarnatni, zbog čega ćete imati problema ako ste već u vezi.
POSAO: Ako tražite novi posao u ovom periodu ima šanse da ga nađete, jer ovo je vreme za promene i novine. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BLIZANCI

LJUBAV: Više ste skoncentrisani na neke druge oblasti života, ljubav neće biti prioritet. POSAO: Upseh u svemu što ima veze sa finansijama, bolja zarada ili novčana infuzija. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

RAK

LJUBAV: U ovom periodu ćete uživati u novinama i iznenađenjima, što inače nije nešto u čemu vi uživate. POSAO: Moguća pozitivna promena u ovoj sferi, ili uspeh. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

Foto: Shutterstock

 

LAV

LJUBAV: Neobjašnjiv bes koji se gomila u vama će izazvati pometnju u vašem ljubavnom odnosu. POSAO: Povoljan dan za one čiji posao zahteva visok nivo energije, kao što su profesionalni sportisti. ZDRAVLJE: Povrede.

DEVICA 

LJUBAV: Iako ovo nije vaše vreme za ljubav, današnji dan bi mogao da vam donese neke lepe doživljaje u ovoj sferi. POSAO: Povoljan dan za one koji traže posao, jer postoji mogućnost da ga nađete. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA

LJUBAV: Privlačiće vas osobe koje imaju neke veze sa inostranstvom i sa tim osobama ćete najlakše moći da ostvarite odnos. POSAO: Moguća promena nadređenih. Promene na višim instancama. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti aferu na putovanju ili ćete se zaljubiti u nekoga koga ćete upoznati na putovanju. POSAO: Imaćete veliku želju da radite u inostranstvu. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

LJUBAV: Bićete više zainteresovani za izlaske i zabavu; imaćete prilike za iste. Sve to će doneti i prilike za ljubav i uživanje. POSAO: Nemojte pozajmljivati novac. Moraćete da otpišete neka dugovanja. ZDRAVLJE: Slabijeg ste zdravlja.

JARAC 

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko s kim ćete imati isključivo virtuelni kontakt. 
POSAO: Problemi u partnerskom poslu, moguć raskid partnerstva i pravni problemi. ZDRAVLJE: Sklonost gljivičnim infekcijama.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguća je da će vam se dopasti neko s kim radite ili neko koga ćete upoznati na poslu i preko posla. POSAO: Desiće se neke pozitivne promene na radnom mestu, ili kadrovske promene. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da ostvarite kratku aferu ali ne i stabilnu ljubavnu vezu. Osećanja će brzo planuti, ali se isto tako brzo i ugasiti. POSAO: Povoljan period za one koji se bave intelektualnim radom. ZDRAVLJE: Nestabilnog ste zdravlja.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Najtačniji nedeljni horoskop od 23. do 30. oktobra! Pomračenje Meseca u Biku će nam pomrsiti konce   -  4 znaka su na udaru
KULMINACIJA

Najtačniji nedeljni horoskop od 23. do 30. oktobra! Pomračenje Meseca u Biku će nam pomrsiti konce - 4 znaka su na udaru

Pred nama je važna astrološka nedelja jer nas očekuje pomračenje Meseca u Biku 28. oktobra, a to će negativno uticati na Bikove, Lavove, Vodolije i Škorpije. Najvažnije je da ostanemo suzdržani od pogrešnih odluka. Mars, planeta akcije, nalazi se u moćnoj Škorpiji, pa Rakovi, Škorpije i Ribe imaju mogućnost lako da prevazilaze prepreke.

22.10.2023

06:37

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija