• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2023

06:40

Dnevni horoskop za četvrtak 7. decembar! Blizancima kriza u braku, Jarčevima troškovi, a evo ko ne može da se zaljubi

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 7. decembar! Blizancima kriza u braku, Jarčevima troškovi, a evo ko ne može da se zaljubi

Podeli vest

Bliži se retrogradni Merkur (13. decembar), ali i mlad Mesec u Strelcu, tako da nas očekuju uzbudljivi astrološki dani u kojima treba da vodimo računa kakve odluke donosimo.

Saznajte šta očekuje vaš horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Moguć flert i razmena nežnosti u komunikaciji. Ljubav ostvarena preko socijalnih mreža. POSAO: Moguće je da ćete dobiti dobru ponudu u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Alergija.

BIK

LJUBAV: Želite i očekujete da partner dokaže da vas voli i ima ozbiljne namere. POSAO: Promene na bolje u ovoj sferi kao i mogući manji finansijski uspeh. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Ako ste u braku ili dužoj vezi, moguće je neslaganje u odnosu. POSAO: Uspeh u sferi pružanja usluga, posebno onih koje imaju veze sa negom i lepotom. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

 

 

RAK

LJUBAV: Moguće je da ćete se više zanositi nekim, nego što ćete zaista biti spremni da se toj osobi predate. POSAO: Nejasna poslovna situacija. Period stagnacije. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV

LJUBAV: Frustrirani ste, jer nemate mnogo prilika za ljubav. POSAO: Bićete vrlo neoprezni ili rasipni, ali izvesni dobici će vas spasiti i omogućiti da ne trpite. ZDRAVLJE: Problem sa pritiskom.

DEVICA

LJUBAV: Imaćete kontakt sa nekim ko je dosta stariji od vas, ili sa nekim koga je teško osvojiti iako o tome maštate. POSAO: Mogući administrativni problemi. ZDRAVLJE: Preteran apetit.

Foto: freepik

 

 

VAGA

LJUBAV: Nećete imati mnogo sreće u ovoj oblasti. POSAO: Vaša inicijativa u poslu će biti iznenađujuća i naići će na neodobravanje nadređenih. ZDRAVLJE: Osetljivo.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Komunikacija sa osobom koja vam se dopada, ili ćete čuti dobru vest u vezi sa nekim ko vas interesuje. POSAO: Stabilna ali ne i naročito perspektivna situacija. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Život vam je trenutno pun izazova, zbog čega vam je teško da se koncentrišete na ljubav. POSAO: Imaćete sreće ako tražite kvalitetnu i poštenu radnu snagu. ZDRAVLJE: Neuralgija.

JARAC

LJUBAV: Možete imati prilike za fizički kontakt sa izabranom osobom. POSAO: Nepovoljna finansijska situacija ili nepredviđeno troškovi. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

 

 

VODOLIJA

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko ima veze sa inostranstvom ili je stranac. POSAO: Moguće su pozitivne promene i poboljšanje finansijske situacije. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Ne možete nikako da se zaljubite. Problemi iz drugih sfera će vam pokvariti dan. POSAO: Nemojte se zaduživati, inače ćete imati problema. ZDRAVLJE: Stabilno.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija