• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.12.2023

06:40

Dnevni horoskop za petak 22. decembar! Ribe imaju tajnu simpatiju, Lavovima sreća u poslu

Freepik.com

Horoskop

Dnevni horoskop za petak 22. decembar! Ribe imaju tajnu simpatiju, Lavovima sreća u poslu

Podeli vest

Za mnoge horoskopske znake će ovaj petak biti uzbudljiv, a naročito na polju ljubavi.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Danas možda nećete naći ljubav, ali ćete imati prilike za flert. POSAO: Možete dobiti priliku za neki dodatni posao na crno. ZDRAVLJE: Unosite manje kalorija.

BIK

LJUBAV: Bilo bi dobro da iskoristite pozitivan trend i uspostavite harmoničan ljubavni odnos. POSAO: Dobit od bilo kakvoj podučavanja drugih. ZDRAVLJE: Jedite laganu hranu.

BLIZANCI

LJUBAV: Lako ćete privući osobu koja vam se dopada, ali ćete imati problema da održite harmoniju. POSAO: Dobit od posla koji ima veze sa radom sa ljudima. ZDRAVLJE: Sporije varenje.

RAK

LJUBAV: Pružiće vam se prilika za romansu, ili barem za komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Ništa novo se neće desiti u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Upala grla.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko je već zauzet ili iz nekih drugih razloga loš kandidat za vezu. POSAO: Možete očekivati samo pozitivne stvari u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

DEVICA

LJUBAV: Danas ćete imati problema da održite harmoniju u porodičnom životu, što je loše za one koji su u braku. POSAO: Uslovi rada neće biti naročito dobri. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da ćete posumnjati u iskrenost partnera. POSAO: Trenutno ste vrlo entuzijastični u vezi sa svakim poslom oko nekretnina. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION

LJUBAV: Nekome ćete izjaviti ljubav ili udeliti kompliment, ali ćete i vi dobiti komplimente. POSAO: Bićete vrlo aktivni, možda čak i prezauzeti. ZDRAVLJE: Infekcije.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV:. Vaša sreća će biti promenljiva, kao i prethodnih dana. Imaćete prilika, ali i teškoća u realizaciji. POSAO: Biće vam dosadno, zbog čega ćete otaljavati posao. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Upoznaćete nekoga ko ima ista interesovanja. POSAO: Danas lako možete ostvariti šta god, jer ćete imati sreće u svemu što preduzmete. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Dopadaće vam se osobe koje su uspešne ili intelektualno stimulativne, a ne samo fizički privlačne. POSAO: Blago poboljšanje u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da ćete održavati platonsku vezu ili steći tajnu simpatiju. POSAO: Sreća u kreativnim zanimanjima, kao i radu sa decom i mladima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija