• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.02.2024

21:00

Ljubavni horoskop do 17. februara! Devicama se dopada starija osoba, Vage očekuje totalni obrt

Shutterstock

Horoskop

Ljubavni horoskop do 17. februara! Devicama se dopada starija osoba, Vage očekuje totalni obrt

Podeli vest

Mnogi horoskopski znaci će imati priliku za ljubav, ali će najviše Vagama sve ići kako treba.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak kada je ljubav u pitanju:

OVAN

Bićete potpuno zadovoljni onim što se dešava u vašem ljubavnom životu. Moguće je da će neka prilika koja je dosta obećavala ispuniti ta obećanja ili će vam životne okolnosti pomoći u ostvarenja vaših želja u sferi ljubavi.

BIK

Pojaviće se osoba koja će uporno flertovati sa vama čak i ako se vi budete nećkali. Ništa neće moći da je obeshrabri, pa je uzaludno truditi se. Najbolje bi bilo da se prepustite svojoj dobroj sreći.

BLIZANCI

Problemi na relaciji partner - prijatelji. Moguće je da okolina neće odobravati vaš izbor ljubavnog partnera i da će vas to donekle blokirati u ljubavnom životu. Ipak, sve bi trebalo da se sredi kako se kraj nedelje bude bližio.

RAK

Nalazite se u vrlo plodnom periodu za ljubav i moguće je da ostvarite ozbiljnu i dugotrajnu vezu. Ako se to već nije desilo, onda ćete već upoznati nekoga ko ima ozbiljne namere i planove za budućnost koji uključuju vas.

Foto: Freepik.com

ljubav

LAV

Nemojte mešati posao i zadovoljstvo, inače ćete trpeti negativne posledice u obe sfere. Ovo je period u kome ćete imati još aktivniji pristupu životu, pa i ljubavnom životu. Bićete mnogo otvoreniji i spremni da doživite instant strast.

DEVICA

U narednom periodu bi mogla da vam se dopadne neka osoba koja je dosta starija od vas ili pak neka osoba koja spada u kategoriju "zabranjenog voća". Zbog moguće društvene osude bićete skloni tome da krijete svoja osećanja.

VAGA

Imaćete više prilika u sferi ljubavi, što će vas iznenaditi jer je vaš ljubavni život bio donekle suv u poslednje vreme. Ali očekujte potpuni obrt. Neko će vas osvojiti na blic i doživećete strastvene trenutke u društvu te osobe.

ŠKORPIJA

Nebo nas daruje strastvenim i intenzivno romantičnim planetarnim konfiguracijama ove nedelje. Bićete mnogo manje pod stresom, pa ćete moći da se posvetite svom ljubavnom životu i uživate.

Foto: Freepik.com

ljubav

STRELAC

Imaćete više sreće u ljubavi i više uzbudljivih prilika. Ako ste i dalje u vezi, možete da odahnete jer ste prebrodili težak period i uspeli da sačuvate odnos. Ako ste sami, može se desiti da imate aferu sa nekim iz kruga prijatelja.

JARAC

Bićete mnogo bolje raspoloženi, u narednom periodu, barem kada je ljubav u pitanju. Pokazivaćete osećanja ili biti razdragani, i više nego ikada raspoloženi za to da imate partnera i uživate u ljubavi.

VODOLIJA

Imaćete prilike za romansu i zbog toga ćete biti zadovoljni. Laka komunikacija i mnogo cirkulisanja, kako na mreži tako i u stvarnom životu, će vam obezbediti više prilika za flert, a moguće je i za ljubav.

RIBE

Vrlo ste strogi i nefleksibilni u ovom periodu, često opterećeni životnim problemima. Zbog toga ćete propustiti neke prilike za romansu, jer u ovom periodu niste sposobni da uživate i opustite se ili se otvorite za pozitivne emocije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija