• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.03.2024

06:40

Dnevni horoskop za ponedeljak 11. mart! Vage treba da paze s kim flertuju, dok ovaj znak čeka uspeh

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak 11. mart! Vage treba da paze s kim flertuju, dok ovaj znak čeka uspeh

Podeli vest

Rakovima će raspoloženje biti još promenljivije nego inače, ali će imati uspeh u svemu što podrazumeva kreativnost.

Pogledajte šta svaki horoskopski znak može da očekuje danas. 

OVAN

LJUBAV: Izgleda da će vas sustići nevolje zbog toga što ste se ponašali brzopleto u prethodnom periodu. POSAO: U lošem ste periodu za finansije, mogući veći problemi. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

BIK

LJUBAV: Imate prevelika očekivanja, zbog čega postoji mogućnost razočaraja. POSAO: Mučiće vas neki problemi koje vučete iz prethodnog perioda. ZDRAVLJE: Hronični bolovi.

BLIZANCI

LJUBAV: Nećete biti okrenuti ljubavi, već nekim drugim oblastima života. POSAO: Imaćete problema da nađete posao ako ga tražite, a ako već radite, imaćete razloga da brinete za svoju poziciju. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

RAK

LJUBAV: Vaše raspoloženje će biti još promenljivije nego inače. To će vam napraviti mnogo problema u odnosima. POSAO: Uspeh u svemu što podrazumeva kreativnost. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

Foto: Shutterstock

 

LAV

LJUBAV: Izabrana osoba je prilično distancirana u poslednje vreme, što je doprinelo pogoršanju odnosa. POSAO: Moguće je da ćete imati ili previše ili premalo posla. ZDRAVLJE: Osetljivo grlo.

DEVICA

LJUBAV: Ako ste sami, ne treba da očekujete da ćete naći ljubav, a ako ste već u vezi suočićete se s problemima. POSAO: Problemi iz drugih sfera će negativno uticati na rad. ZDRAVLJE: Slabo.

VAGA

LJUBAV: Vodite računa da vaši flertovi ne budu otkriveni i ne pokvare vam izglede za neku značajniju vezu. POSAO: Problemi u procesu rada ili s administracijom. ZDRAVLJE: Psihosomatska oboljenja.

ŠKORPION

LJUBAV: Očekivaćete neku pozitivnu promenu, koja se danas neće desiti. POSAO: Imaćete problema u oblasti karijere zbog podređenih ili ljudi s kojima radite. ZDRAVLJE: Vrlo nestabilno.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

LJUBAV: Nesporazumi, nepotpuna komunikacija i životni problemi će rušiti harmoniju u vašem ljubavnom odnosu. POSAO: Nema promena u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Pogoršanje zdravlja.

JARAC

LJUBAV: Vrlo nestabilni ljubavni odnosi, partner će biti loše raspoložen ili nedostupan. POSAO: Imaćete potrebu da pokažete svoju kreativnost u radu, ali za to neće biti prilike. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguća tenzija i neslaganje, a za to će biti više kriv vaš partner nego vi. POSAO: Moguće je da će se desiti neke neprijatna promena u vezi s vašom karijerom i poslom. ZDRAVLJE: Sinuzitis.

RIBE

LJUBAV: Otkrićete da izabrana osoba ima tajne ili će vaše tajne biti otkrivene. POSAO: Vaše radne sposobnosti neće biti na uobičajenom nivou zbog mogućih zdravstvenih problema. ZDRAVLJE: Alergija.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Najtačniji nedeljni horoskop od 11. marta do 18. marta! Bikovima sudar sa realnošću, Blizancima promena pozicije u firmi, a evo ko je na prekretnici
MERKUR U OVNU

Najtačniji nedeljni horoskop od 11. marta do 18. marta! Bikovima sudar sa realnošću, Blizancima promena pozicije u firmi, a evo ko je na prekretnici

Danas je mlad Mesec u Ribama, koji simbolizuje novi životni početak, a ovaj aspekat najjače će osetiti Ribe, Rakovi i Škorpije. Merkur gazi u Ovna i donosi pozitivan preokret za Lavove, Strelčeve i Ovnove. Venera ulazi u carstvo Riba i donosi više romantike u emotivnim odnosima, tako da Ribe, Rakovi i Škorpije mogu da očekuju uzbudljiva dešavanja na ljubavnom planu.

10.03.2024

06:40

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija