• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2024

08:50

Dnevni horoskop za subotu 23. mart! Škorpijama će se dopasti neko ko ima veze sa inostranstvom, a evo ko je u izazovnom ljubavnom periodu

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 23. mart! Škorpijama će se dopasti neko ko ima veze sa inostranstvom, a evo ko je u izazovnom ljubavnom periodu

Podeli vest

Device se nalaze u izazovnom periodu kada je ljubav u pitanju.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

 

OVAN

LJUBAV: Ako ste već u vezi, moguće je da će vas okolnosti van vaše kontrole razdvojiti. POSAO: Borićete se da poboljšate svoje prilike, što neće ići lako. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK

LJUBAV: Lako se može desiti da upoznate nekoga ko će vam se mnogo dopasti, ali s kim je teško ostvariti vezu kakvu želite. POSAO: Bićete opterećeni i nećete uživati u radu. ZDRAVLJE: Prehlada.

BLIZANCI

LJUBAV: Moraćete da rešavate neke probleme u odnosu i tu neće biti mnogo prilike za bilo kakvo uživanje. POSAO: Okolnosti vam ne idu naruku i bićete biti frustrirani. ZDRAVLJE: Grlobolja.

Foto: Shutterstock

 

 

RAK

LJUBAV: Bićete mnogo bolje raspoloženi i srešćete neke osobe koje će vas razgaliti i nasmejati. POSAO: Dobit od svega što ima neke veze sa nekretninama. ZDRAVLJE: Sporija probava.

LAV

LJUBAV: U ovom periodu nemate mnogo prilika za ljubav. POSAO: Nedostaje vam energije, zbog čega ćete više odrađivati posao nego što ćete ga raditi. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA

LJUBAV: Nalazite se u izazovnom periodu za stvari ljubavi. Ako ste u vezi, imaćete problema. POSAO: Možete sklopiti dogovor ili potpisati ugovor. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

LJUBAV: Nemojte očekivati napredak, samo je negativna promena moguća. POSAO: Imaćete problema da se postignete ono što se od vas očekuje. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da vam se dopadne neka osoba koja je povezana sa inostranstvom. POSAO: Promene nabolje, veći obim posla i generalno će sve ići malo bolje. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je blago poboljšanje, ali i dalje nećete ulagati dovoljno energije u ljubavni život. POSAO: Problemi u vezi sa karijerom i uopšte mogućnosti da doživite uspeh. ZDRAVLJE: Slabiji imunitet.

Foto: Shutterstock

 

 

JARAC

LJUBAV: Imaćete priliku da komunicirate sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Uvećani troškovi i impulsivno trošenje će dovesti do problema u sferi finansija. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VODOLIJA

LJUBAV: Nećete imati utisak da bilo ko u vašem okruženju zaslužuje vašu ljubav. POSAO: Nemojte ništa započinjati, jer će vam svaki takav poduhvat propasti. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

RIBE

LJUBAV: Vaša privlačnost će vam doneti nove prilike, ali vi se nećete ni osećati srećno ni zadovoljno. POSAO: Mogući su problemi u sferi finansija. ZDRAVLJE: Grlobolja.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija