• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

26.03.2024

19:00

Najbolji dani za veridbu i venčanje do kraja 2024! Ako na ove datume stanete na ludi kamen imaćete dugotrajan brak

Shuterstock

Horoskop

Najbolji dani za veridbu i venčanje do kraja 2024! Ako na ove datume stanete na ludi kamen imaćete dugotrajan brak

Podeli vest

Prema astrologiji postoje određeni dani ove godine koji su najpovoljniji za produbljivanje veze.

Prema astrologiji, najbolji datumi za brak su oni koji su povezani sa Venerom i Jupiterom, dve moćne planete koje donose harmoniju, sreću i strast kada aspektuju jedna drugu ili druge planete.

Prethodnih dana proslavili smo divni običajni praznik Mladence, kada parovi koji su se venčali u poslednjih 12 meseci slave kada su stali na ludi kamen, možda ste još pod utiskom i pravo je vreme da razmislite kada bi mogli da im se pridružite tokom ove godine.

Naravno, svaka pojedinačna natalna karta igra glavnu ulogu u najboljim danima za venčanje ili veridbu, ali prema pisanju "Your Tango", postoje određeni datumi u 2024. godini koji su veoma povoljni za to.

Foto: pexels.com

 

25. mart

Ovi dani bili su veoma povoljni dani za veze jer se Venera, uzvišena u Ribama, spojila sa Saturnom, planetom posvećenosti, što čini vašu vezu ne samo emocionalnom i strastvenom, već i dugotrajnom. Od juče, 25. marta traje povoljan period. 

A pritom, "lepak" svake veze je Saturn. Potreban nam je i Saturn u sinastriji da bi se partneri vraćali jedan drugom i da bi obe strane bile voljne da rastu i da se vole kako prolaze godine. Saturn je tako alat koji pomaže obema stranama da se izjednače i daju sve od sebe vezi.

Saturn je takođe planeta posvećenosti, pa iako može da daje osećaj da je "hladan i krut", u Ribama nudi toplinu, optimizam i prilagodljivost, zbog čega svaki brak tokom ovog vremena postaje zanimljiv. Uz Veneru daje dašak romantike, strasti i optimizma svakoj vezi.

Od 7. do 22. maja

Kada se Venera u znaku vladavine u Biku, spoji sa Jupiterom nastaje novo veoma plodno, romantično i izobilno vreme.

Venera je u ovom periodu u prebivalištu u Biku, pravo  mesto gde ova planeta napreduje. Imati ovaj aspekt u bračnoj karti može da vam donese mnogo pozitivnih stvari jer Venera u ovom zemaljskom znaku takođe promoviše stabilnost.

Ova planeta u Biku je metodična i uživa u lepoti sveta. Brakovi pod ovim tranzitom imaju umetničku, strastvenu i koketnu dinamiku. Venera je tada razigrana i očarava, a veza stvorena u ovom periodu vremenom raste, partneri se razvijaju i pošto je fiksnog modaliteta, odnos će se veoma teško promeniti ili prekinuti.

Foto: Shuterstock

 

Od 3. do 5. juna

Ova dva dana juna Venera spaja Sunce, što je pravi trenutak za nove romantične početke. Ovaj očaravajući i svetao tranzit donosi lepotu, optimizam, nadu i mnogo jasnoće.

Partneri će dozvoliti jedno drugom da zablistaju jer niko neće želeti da bude glavni. Među njima u ovom periodu postoji osećaj lojalnosti i posvećenosti zbog ponosa koji gaje jedno za drugo. Ovo je zvezdani period i divan aspekt bračne karte.

Od 3. do 16. septembra

Ovih dana Venera je u Vagi, odnosno u još jednom znaku u kojem ova planeta dominira. Pored toga, i Mesec raste, što pomaže da se stvori uravnoteženo, jednako i pošteno partnerstvo.

Venera u Vagi je dodatno i avanturistički nastrojena, a kako je u kući Vage odomaćena, njeni veličanstveni kvaliteti dolaze do izražaja bez napora.

Imati ovaj aspekt u bračnoj karti promoviše stalnu avanturu, periode rasta i spremnost za komunikaciju. Venera se ovde stara da će partneri da se brinu jedni o drugima, da će da se vole i da uvek budu tu jedno za drugo. Ovo je tranzit koji vremenom može i da poboljšava brak, jer će u ovoj vezi ljubav pobediti sve.

Foto: Shuterstock

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17