• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.03.2024

06:40

Dnevni horoskop za četvrtak 28. mart! Strelčevi će se zaljubiti na zabavi, a ovaj znak će uživati na poslu

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 28. mart! Strelčevi će se zaljubiti na zabavi, a ovaj znak će uživati na poslu

Podeli vest

Blizanci ulaze u novu fazu u kojoj ih mnogo više interesuje posao od ljubavnog života.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak...

OVAN

LJUBAV: Moguća je neka tajna ljubav, ali ne i nešto što ima perspektivu u budućnosti. POSAO: Budite oprezni da ne biste napravili neku grešku, pogotovo u pisanju. ZDRAVLJE: Slabije.

BIK

LJUBAV: Ovo nije dan u kome možete očekivati mnogo dešavanja, ali ćete se osećati zaljubljeno. POSAO: Mogući su manji nesporazumi sa kolegama. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Ulazite u novu fazu, u kojoj vas mnogo više interesuje posao od ljubavnog života. POSAO: Uživaćete u pozitivnom trendu u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

RAK

LJUBAV: Stresan dan i za vas i za partnera. Možete doživeti neprijatno iznenađenje. POSAO: Bićete iznenađeni promenama koje će se dešavati na planu karijere. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

Foto: Shutterstock

 

LAV

LJUBAV: Nedovoljno ste posvećeni ljubavnom životu u ovom periodu, ali ipak su moguće neke prilike. POSAO: Poboljšanje okolnosti za one u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Bićete vrlo društveni i ostvarićete kontakt sa više simpatičnih osoba. POSAO: Imaćete izvesnih problema u procesu rada ili probleme sa autoritetima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Možete očekivati srećniji ljubavni život u budućnosti, ali još danas ćete biti primorani da čekate i maštate o istom. POSAO: Mogući administrativni problemi. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

ŠKORPION

LJUBAV: Ljubavni život će vam biti nestabilan. Uloga slobodnog strelca će vam delovati vrlo primamljivo. POSAO: Mogući problemi u privatnom biznisu ili u sferi finansija. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shuterstock

 

STRELAC

LJUBAV: Imaćete prilike da prisustvujete zabavnom događaju na kome biste lako mogli sresti nekog ko će vam se dopasti. POSAO: Uspeh u oblasti obrazovanja. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

JARAC

LJUBAV: Moguća nova poznanstva, ali ništa više od toga. Tražićete ljubav na društvenim mrežama. POSAO: Bavićete se logistikom ili prometom robe i informacija. ZDRAVLJE: Slabo varenje.

VODOLIJA

LJUBAV: Neće biti bitnih dešavanja u vašem ljubavnom životu, ali ako ste već u vezi, možete se nadati harmoniji. POSAO: Moguća promena posla, otkaz ili promena pozicije. ZDRAVLJE: Gastritis.

RIBE

LJUBAV: Ljubavni život će postati znatno burniji i uzbudljiviji, ali uz sve prilike mogući su i nesporazumi. POSAO: Poradite na koncentraciji, rasejanost će vam doneti nevolje. ZDRAVLJE: Promenljivo.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija