• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

24.03.2024

06:40

Najtačniji nedeljni horoskop od 25. marta do 1. aprila! Pomračenje punog Meseca u Vagi menja sudbinu 4 horoskopska znaka

Shutterstock

Horoskop

Najtačniji nedeljni horoskop od 25. marta do 1. aprila! Pomračenje punog Meseca u Vagi menja sudbinu 4 horoskopska znaka

Podeli vest

Pun Mesec u Vagi koji je ujedno i pomračen očekuje nas sutra i imaće snažan uticaj na sve znakove Zodijaka, a naročito na Vage, Ovnove, Jarčeve i Rakove. Efekte ovog astrološkog događaja ćemo osećati u inetrvalu od narednih nekoliko meseci, tako da je veoma bitno kakve odluke donosimo. Sezona Ovna je stigla, a Mars je ušao u Ribe, tako da nas očekuje nedelja puna preokreta.

OVAN

Posao - Sezona vašeg znaka donosi vam povratak samopouzdanja i povoljne vesti. Ipak, pomračenje Meseca u Vagi može da vam donese krizu ako imate poslovnog partnera. Nešto u vašem odnosu mora da se menja i to će biti aktuelno narednih nekoliko nedelja.

Ljubav - Pun Mesec 25. marta donosi vam krizu i u emotivnim odnosima. Ukoliko imate odnos koji je klimav i loš, sada može da dođe do kraha. Isto tako, nije dobra nedelja da započinjete novu romansu. Vreme je da poravnate neke odnose i stvari ostavite iza sebe u prošlosti.

Zdravlje - Poboljšanje.

 

BIK

Posao - Pomračenje punog Meseca u Vagi 25. marta donosi vam krizu na poslu, odnosno dolazi do kulminacije problema koji se nakupljao nedeljama. Venera u Ribama donosi vam sudar sa realnošću, tako da ste skloni razočarenjima. Nije isključeno da ćete osećati pritisak da morate da menjate posao preko noći, ali bilo koja odluka na brzinu može skupo da vas košta.

Ljubav - Mars u Ribama donosi vam tajnu ljubav, ali i simpatije prema osobi koja vam je prijatelj. Mešaćete ljubav i prijateljstvo, tako da je moguće da vas zaintrigira jedna Riba. Venera u Ribama donosi vam pojačanu maštu i fantaziranje o susretu sa osobom koja vam deluje nedostižna.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

Posao - Mars u Ribama donosi vam komplikovan period na poslu. Koliko god ulagali inicijativu i trudili se prijateljski da popravite stvari, očekujte komplikacije. Imaćete i tajnih neprijatelja koji će vam otvoreno pokazati svoje namere. Bavićete se novonastalim informacijama koje vam neće odgovarati na poslu.

Ljubav - Merkur u Ovnu čini vas spremnim za nove kontakte i druženje. Ipak zbog pritisaka na poslu ćete bčesto posustajati. Venera u Ribama donosi vam tajnu ljubav na radnom mestu. Prijaće vam što imate tajnu simpatiju.

Zdravlje - Slabije.

 

RAK

Posao - Sunce i Merkur u Ovnu ukazuju da imate velike ambicije na radnom mestu. Uz to očekujte i novu konkurenciju na poslu, zbog koje ćete biti pomalo ljubomorni. Mars u Ribama vam odgovara, pa treba da iskoritite svoju kreativnost kako biste pokazali svoje potencijale na radnom mestu.

Ljubav - Venera i Saturn u istom znaku donose vam prelomni momenat u ljubavi. Imaćete poznanstvo sa osobom koja je puno starija ili mlađa od vas, ali isto tako možete da preispitujete sve odnose koji su vam važni. Pomračenje Meseca u Vagi uticaće na vaš porodični život, tako da su moguće komplikacije sa rodbinom. 

Zdravlje - Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

LAV

Posao - Sunce i Merkur u Ovnu vam pružaju nove mogućnosti, pa ćete osetiti nalet pokretačke energije. U odličnom ste periodu za planiranje novih projekata, ali i saradnje sa inostranstvom. Možete da očekujete zaradu, ali to neće biti veliki novac.

Ljubav - Imaćete zanimljivo poznanstvo sa jednim Bikom. Isto tako, Ovnovi će vam biti privlačani. Upoznaćete osobu koja može da vas pokrene iz zimskog sna, tako da vas očekuje prolećno buđenje. Idealan je period za planiranje zajedničkog putovanja.

Zdravlje - Bolje.

 

DEVICA

Posao - Mars i Saturn u Ribama donose vam stresnu nedelju na poslu. Imaćete učestale konflikte sa kolegama, jer će vas pogađati bilo kakva neslaganja sa vašim stavovima. Probajte da ne reagujete burno na dešavanja na poslu. Ukoliko sarađujete sa Ribama, imaćete neslaganja u komunikaciji.

Ljubav - Venera u Ribama donosi vam pojačanu maštu, pa priželjkujete susret sa osobom koja vam je u mislima. Moguća je tajna ljubav ali i definitivna odluka o odnosu sa osobom iz prošlosti. Moraćete da prihvatite da stvari nisu baš onakve kakve ste očekivali. U narednom perioidu padaju maske.

Zdravlje - Lošije.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

Posao - Pomračenje punog Meseca 25. marta odigrava se u vašem znaku i donosi velike promene na svim poljima. Mnogo toga vam se nagomilalo i spremni ste za odluke koje mogu da vam promene život. Mars u Ribama ukazuje da ćete biti zatrpani poslom, ali i da ćete razmišljati o promeni firme.

Ljubav - Venera u Ribama donosi vam flert na radnom mestu. Imaćete tajni flert sa osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata. To je neko ko deluje misteriozno i zatvoreno, ali će vam prijati što maštate. Mešaćete poslovni i privatni život.

Zdravlje - Slabije.

 

ŠKORPIJA

Posao - Sunce i Merkur u Ovnu vam pomažu da pokažete svoje organizacione sposobnosti na poslu. Prijaće vam bilo kakva zaduženja u kojima možete da pokažete svoje potencijale. Očekuje vas i nova poslovna mogućnost i to iznenada, bez najave. Kreativni ste i treba to da iskoristite.

Ljubav - Venera u Ribama donosi vam razmišljanje o prošlosti i potencijalno pomirenje iz straha da ne ostanete sami. Istina je da nije najbolji period za ljubav i da je bolje da flertujete, nego da upadate u loš odnos bez perspektive.

Zdravlje - Odlično.

 

STRELAC

Posao - Sunce i Merkur u Ovnu vam donose povratak energije. Uprkos tome, posao će vas opterećivati i kada ste kod kuće jer ćete razmišljato o promeni firme. Moguća je nova poslovna mogućnost koja će zahtevati da radite od kuće. Očekujete novac koji će sigurno morati da se sačeka.

Ljubav - Merkur u Ovnu donosi vam susret sa mladolikom osobom ili nekim ko je vedrog duha i raspoložen za izlaske. To može da bude osoba koja je sportski tip ili jednostavno dosta mlađa od vas. Ušli ste u bolji period za ljubav, pa imate volje da izlazite na sastanke.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Shutterstock

 

 

JARAC

Posao - Naglašeno treće polje treba da iskoristite za pregovore i završavanje papirologije. Imaćete i razgovore o visini zarade. Nije isključeno da ćete čuti velika obećanja koja neće biti realizovana u roku. Probajte da napravite kompromis.

Ljubav - Bić flerta preko poruka, ali će mnogo toga ostati na rečima. Probajte da insistirate na susretu umesto da se samo dopisujete. Pomalo fantazirate u ovom periodu, pa vam prija da samo maštate umesto da nešto i konkretno uradite. Ribe će vam biti privlačne.

Zdravlje - Dobro.

 

VODOLIJA

Posao - Ulazak Marsa u Ribe donosi vam poboljšanje finansijske situacije. Naglašeno drugo i treće polje treba da iskoristite za nove pregovore o novcu. U dobroj ste poziciji da napravite povoljan pregovor za sebe, tako da mnogo toga zavisi od vaše inicijative.

Ljubav - Sunce u Ovnu donosi vam puno dopisivanja u narednim danima. To je neko ko je aktivan, od inicijative, tako da će vam prijati višpe akcije u narednoj nedelji. Sunce u trećem polju iskoristite za kraći izlet sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

RIBE

Posao - Mars u vašem znaku donosi vam poriv da menjate svet ali i stvari na poslu. Najviše će vas nervirati što sve ide usporeno. Imaćete puno ideja ali malo mogućnosti za realizaciju planova. Ono na čemu možete da radite jeste da zahtevate povišicu. Sunce u Ovnu vam donosi povećanje zarade.

Ljubav - Venera u vašem znaku daje vam poseban šarm. Lako vam je da se zaljubite u ovom periodu. Imaćete više prilika za ljubav, a moraćete i da razjasnite neke odnose iz prošlosti. Očekuje vas poznanstvo sa jednim dinamičnim Ovnom.

Zdravlje - Slabije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Spektakularno završeni Dani Kladova
Društvo

Spektakularno završeni Dani Kladova

Spektaklom u tvrđavi Fetislam, koncertom Danice Crnogorčević, u prisustvu nekoliko hiljada građana, uz vatromet i baklje na zidovima tvrđave, završeni su ovogodišnji Dani opštine Kladovo, koji su, utisak je svih građana opštine, ove godine zaista prevazišli sva očekivanja.

27.04.2024

12:40

Aleksandar Vulin o odlaganju rezolucije o Srebrenici: Čestitam predsedniku Vučiću na rezultatima i upornosti
Politika

Aleksandar Vulin o odlaganju rezolucije o Srebrenici: Čestitam predsedniku Vučiću na rezultatima i upornosti

Odlaganje rezolucije o Srebrenici je i mala i velika pobeda. Mala zato što rezolucija nije zaustavljena, niti može biti zaustavljena, ali i velika jer se Srbija, zemlja sa 6 miliona stanovnika suprotstavlja kompletnoj EU, celom NATO paktu i Islamskoj konferenciji. Čestitam predsedniku Vučiću na rezultatima i na upornosti, izjavio je Aleksandar Vulin u jutarnjem programu televizije Prva.

27.04.2024

12:11

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija