• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

02.06.2024

06:40

Najtačniji nedeljni horoskop od 3. do 10. juna! Bikovi žele više da zarađuju, Blizancima srećne vesti, a evo ko kupuje novi automobil

Shutterstock

Horoskop

Najtačniji nedeljni horoskop od 3. do 10. juna! Bikovi žele više da zarađuju, Blizancima srećne vesti, a evo ko kupuje novi automobil

Podeli vest

Mlad Mesec u Blizancima očekuje nas 6. juna, a imaće snažan uticaj na sve znakove Zodijaka, a posebno na Blizance, Vage i Vodolije. Mlad Mesec simbolizuje novi životni početak, tako da je pred nama nedelja u kojoj valja započeti nešto novo. Jupiter je uveliko u Blizancima, tako da je komunikacija ključna.

OVAN

Posao - Za vas počinje nedelja neverovatnih mogućnosti. Pred vama je dobar momenat za pregovore, ali i potpisivanje ugovora. Imaćete priliku da kupite novi automobil, ali i otputujete na kraći put zahvaljujući poslu. Imate mogućnost da ubedite druge u ono što vama odgovara.

Ljubav - Venera u Balizancima donosi vam danonoćno dopisivanje sa osobom koja je intelektualno nadmoćna, ali isto tako humoristički nastojena. Komunikacija će biti ključna u narednim danima, tako da će vam svaki vid dopsisivanja prijati. Mogućnost novog poznanstva u komšiluku.

Zdravlje - Odlično.

 

BIK

Posao - Venera u drugom polju ukazuje da vam je novac prioritet u narednim danima. Zbog toga ćete biti opterećeni visinom primanja, ali i smatrati da vredite nogo više nego što zarađujete. Iskoristite planete u Blizancima kako biste proširili poslovnu delatnost ili radili dodatni projekat koji može da vam donese novu zaradu.

Ljubav - Mars u Ovnu u polju tajni ukazuje da imate osobu koja vas psihički uznemirava. Često razmišljate o nekome ko je veoma uporan i istrajan, ali vas opterećuje. Zbog Venere u Blizancima ćete pokušavati sve da okrenete na humor, ali će situacija biti ozbiljnija od toga.

Zdravlje - Osetljiv nervni sistem.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZNACI

Pasao - Sezona vašeg znaka uz uticaj Jupitera donose vam odlične vesti i uspešnu nedelju. Šta god da budete radili, bićete uspešni, a spremite se za nove poslovne prilike koje će vam doneti veću zaradu. Odlična nedelja za potpisivanje ugovora, ali i dobijanje pozitivnih odgovora.

Ljubav - Venera u vašem znaku uz Jupiter donosi vam priliku za zaljubljivanja, ali i odluku o venčanju. Možete lako da se zaljubite kao nikada pre, ali i da osnujete porodicu. Mnogi Blizanci imaće susrete koji će trajno promeniti njihov život.

Zdravlje - Odlično.

 

RAK

Posao - Naglašeno dvanaesto polje donosi vam dvorstruku igru na radnom mestu. U svakom slučaju ništa nije onako kako deluje da jeste. Mars iz Ovna doneće vam otvorene konfrontacije sa nadređenima, tako da budite spremi za sve situacije. Očekuje vas velika borba za dominaciju na radnom mestu.

Ljubav - Venera u dvanaestom polju donosi vam tajnu ljubav. Nije isključeno da taj neko nije slobodan, pa ćete možda sedeti na "dve stolice". Imaćete zanimljivu, tajnu komunikaciju koja će vam biti primamljiva.

Zdravlje - Psihološki problemi.

Foto: Shutterstock

 

 

LAV

Posao - Planete u jedanaestom polju su odlične za dobijanje povišice, ali i prijateljsku pomoć za bilo kakve poslovne aktivnosti. Vi ste u fazi kada lako možete da ostvarite svoje snove uz prave kontekte. Imaćete nikad jače veze i podršku u svim oblasima života.

Ljubav - Venera u Blizancima donosi vam ljubav iz prijateljstva. Međutim, apketi Venere i Urana kvare sve odnose, pa lako možete da započnete vezu sa nekim ko će iznenada da nestane. Tako da, budite spremni za neočekivano. Prijateljski kontakti mogu da vam budu podloga za romansu.

Zdravlje - Odlično.

 

DEVICA

Posao - Sunce, Venera i Merkur u Blizancima donose vam puno poslovnih obaveza, ali i priliku da napredujete u karijeri. Imaćete puno razgovora, a telefon će vam non-stop zvoniti. Bićete sluđeni jer ćete morati da radite najmanje dve stvari odjednom.

Ljubav - Venera u Blizancima može da vam donese flert na poslu, ali će to ujedno biti i suočavanje sa realnošću. Imaćete potrebu da idealizujete osobe koje su vam privlačne, a zapravo je stvarnost potuno drugačija. Pazite kome verujete i dva puta razmislite pre nego što se upustite u neke odnose.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Shuterstock

 

 

VAGA

Posao - Venera u devetom polju otvara vam priliku za saradnju sa inostranstvom. Vi ste u fazi kada poslovne aktivnosti ili firmu možete da preselite u drugi grad. Isto tako, preseljenje radi posla dolazi u obzir. Bilo kakva promena ambijenta za vas će u narednim danima biti pravo rešenje.

Ljubav - Mars u Ovnu do 9. juna donosi vam probleme u odnosima, naročito ako ste u braku. Partner pokazuje "zube", odnosno nadmoć nad vama, pa vrši pritisak. Zbog toga bi promena ambijenta rešila mnogo problema, a vama donela procvat u odnosu.

Zdravlje - Dobro.

 

ŠKORPIJA

Posao - Nagalašeno osmo polje donosi vam dobar period za sponzorstva. Mars u Ovnu treba da iskoristite da pokažete svoju dominaciju na poslu. U narednom periodu možete da budete u dilemi između dva posla, ali isto tako možete da zarađujete duplu platu.

Ljubav - Venera u osmom polju donosi vam poznanstvo sa razvedenom osobom. To je neko ko će vam intelektualno prijati. Vi ćete biti glavni inicijator susreta jer vas Mars u Ovnu terannna pokret i avanturistički ste raspoloženi.

Zdravlje - Bolje.

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC

Posao - Venera u Blizancima donosi vam najmanje dva posla. U narednim danima ćete biti veoma popularni zahvaljujući poslu koji radite, ali vam neće prijati ta pažnja. Bićete u fazi kada vam je potrebno sve više vremena za sebe. Najveća briga su vam finansije.

Ljubav - Merkur u Blizancima donosi vam more poruka od osobe koja je zainteresovana za vas. Tu će biti više od jedne osobe, tako da ćete moći da birate. Očekuje vas sudbinski susret koji lako može da vas odvede do kraja.

Zdravlje - Dobro.

 

JARAC

PosaoPuno planeta u šestom polju donosi vam puno posla, ali će vam prijati dinamičnija atmosfera. Veorvatno ćete dobiti i novu poslovnu šansu. U narednim danima će doći do unaređenja komunikacije na radnom emstu, a telefon će vam non-stop zvoniti. Imate šansu da unapredite poslovanje.

Ljubav - Venera u šestom polju donosi vam novu simpatiju na radnom mestu. To je neko ko će vas osvojiti smislom za humor, ali će vam biti izazov jer je na radnom mestu. Jarčevi koi su u braku mogu da planiraju putovanje.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

VODOLIJA

Posao - Istaknuto peto polje donosi vam kreativan period u kojem ćete uživati na poslu. Prijaće vam što radite nešto što vas ispunjava, tako da možete da očekujete i nove poslovne mogućnosti. Komunikacija će biti važna, a imate šansu da potpišete ugovor od vrednosti.

Ljubav - Pred vama je lepa nedelja za kraća putovanja, izlete, ali i dopisivanje. Flerta preko poruka će biti, a vi ćete biti otvoreni za nova poznanstva. Bacićete oko na jednu osobu iz komšiluka. Imaćete puno poziva za susrete.

Zdravlje - Odlično.

RIBE

Posao - Planete u Blizancima vam ne odgovaraju, pa nemate dovoljno energije za bilo kakve poduhvate. Sve vam ide traljavo, a niste sposobni da se koncentrišete na obaveze. Nalazite se u velikoj poslovnoj dilemi i to vas dovodi u neizvesnu situaciju.

Ljubav - Merkur u Blizancima ukazuje da vaš partner više nego ikada želi da razgovarate. Smetaće vam što ćete morati da pričate o nebitnim stvarima, a to vas zamara. Pojedine Ribe imaće u opticaju dva partnera koji su prisutni, pa nećete moći da se odluče. U svakom slučaju ovo je period prekretnice za vas.

Zdravlje - Slabije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Sport

Planeta

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!
Vojske čekaju komandu

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!

Rusija je za manje od 20 sati vratila kijevskom režimu milo za drago za raketni udar po glavnoj plaži Sevastopolja. Ali, kao i dosad: ne civilima i civilnim objektima. Krstarećim raketama „Kalibar" lansiranim iz Azovskog mora, razorila je skladište fabrike kranova na periferiji Odese koje je služilo kao punkt prijema i raspodele zapadnih raketa i artiljerijskih projektila.

25.06.2024

21:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija