• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.06.2024

06:40

Dnevni horoskop za četvrtak 6. jun! Vagama je izuzetno povoljan period za karijeru, a jedan znak upoznaje nekog novog i započinje emotivnu vezu

Shuterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 6. jun! Vagama je izuzetno povoljan period za karijeru, a jedan znak upoznaje nekog novog i započinje emotivnu vezu

Podeli vest

Lavovi imaju sreće u ljubavi - ako su sami mogu da upoznaju nekoga s kim će vrlo lako uspostaviti emotivnu vezu.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:


OVAN

LJUBAV: Položaj planeta će naglasiti vaš buran temperament, zbog čega ćete imati nestabilan ljubavni život. POSAO: Bavićete se nekretninama ili kreativnim radom. ZDRAVLJE: Moguća infekcija.

BIK

LJUBAV: Danas ćete biti posebno zainteresovani za dugotrajnost i ozbiljnost veze, ali nećete uspeti da nađete ono što tražite. POSAO: Bez promena na planu karijere. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama i povredama.

BLIZANCI

LJUBAV: Vaš šarm će biti neprikosnoven i uspećete da se pokažete u najboljem svetlu. POSAO: Moguć pozitivan razvoj događaja čime god da se bavite, ali i opterećenost obavezama. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

RAK 

LJUBAV: Vaša priroda će vam sigurno pribaviti neku priliku za ljubav, jer ste uvek i svuda popularni bez obzira na vašu stidljivost. POSAO: Imaćete administrativnih problema. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV 

LJUBAV: Ako ste sami, možete upoznati nekoga s kim ćete vrlo lako uspostaviti emotivnu vezu. POSAO: Moguće je poslovno putovanje ili povezivanje sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

DEVICA 

LJUBAV: Bićete zainteresovani za čulne užitke i fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: U ovom periodu ste posebno zainteresovani za poboljšanje materijalnog stanja. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA 

LJUBAV: Moguća je da ćete krizirati u ovoj sferi. Nagomilavanje negativne energije će dovesti do problema. POSAO: Pozitivan period za posao i karijeru, mogući su krupni pomaci u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Danas nećete umeti da na pravi način pokažete svoje emocije niti ćete za to imati prilike. Blokada u sferi ljubavi. POSAO: U ovom periodu biste mogli imati finansijskih poteškoća. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC 

LJUBAV: Imaćete prilike da budete u društvu osoba s kojima delite iste poglede na svet i interese. POSAO: Moguće je da ćete želeti da nađete novi posao jer se osećate kao da ste se zaglavili u mestu. ZDRAVLJE: Slabije.

Foto: Shuterstock

 

 

JARAC 

LJUBAV: Osoba sa kojom ste neće vam oprostiti zanemarivanje, pa vodite računa da joj ne uskratite pažnju. POSAO: Mogući problemi vezani za međuljudske odnose na poslu. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguća je pozitivna komunikacija sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Moguće je da ćete imati problema u karijeri zbog nepoštenja drugih osoba ili nekih negativnih okolnosti. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Možda razvijete osećanja za nekog ko je stariji od vas ili nekoga koga dugo poznajete. POSAO: Vaša poslovna situacija će biti donekle problematična, ali to neće biti ništa što nećete uspeti da savladate. ZDRAVLJE: Solidno. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija