• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2024

06:40

Dnevni horoskop za petak 14. jun! Rakovima promena posla, Bikovma stižu pare, a evo ko treba da se čuva kamena u bubregu

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za petak 14. jun! Rakovima promena posla, Bikovma stižu pare, a evo ko treba da se čuva kamena u bubregu

Podeli vest

Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, a Mars se nalazi u Biku. Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN 

LJUBAV: Zanimaće vas samo osobe koje su uspešnije od vas, zbog čega biste mogli da se zaljubite u nekoga ko je van vaše lige. POSAO: Moguće je da ćete napraviti neke pozitivne promene. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

BIK 

LJUBAV: Iako će vas pratiti relativno dobra sreća, vaša očekivanja ipak neće biti potpuno ispunjena. POSAO: Moguć neočekivani dobitak, od strane društva i nekih institucija. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete vrlo popularni i mnogi će vam se diviti. To će vam doneti prilike za ljubav ali ne sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Vrlo ste energični i preduzimljivi u ovom periodu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK

LJUBAV: Mogući pozitivniji događaji u vašem ljubavnom životu. Imaćete prilike da uživate u ljubavi. POSAO: Moguće je da ćete menjati posao. Danas je svakako dobar dan za tako nešto. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

LAV 

LJUBAV: Upoznaćete više zanimljivih osoba ili pak neku mlađu ali vrlo obrazovanu osobu koja će vam se dopasti.  POSAO: Moguć je blagi napredak, pogotovo ako se bavite uvozom ili izvozom. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

DEVICA 

LJUBAV: Imaćete sreće u ljubavi, ali samo ako spustite kriterijume. Moguće je da oživite neku ljubav koju ste otpisali. POSAO: Problemi u partnerskom poslu, ali inače vrlo produktivan dan. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

VAGA

LJUBAV: Već duže vreme prolazite kroz problematičan period, ali danas možete očekivati pozitivna dešavanja. POSAO: Moguće je da ćete imati problema sa osobama koje rade za vas. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Možete dobiti priliku za romansu sa nekim ko vam se nikada pre nije dopadao, ali će vas sada zaintrigirati. POSAO: Blaga pozitivna tendencija u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC

LJUBAV: Mogući nesporazumi, izazvani nejasnom komunikacijom sa strane izabrane osobe. POSAO: Imate razloga da očekujete pozitivna dešavnja, ali trenitno ste primorani da čekate da se neke prilike stvore. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC 

LJUBAV: I vi ćete imati problema u komunikaciji sa voljenom osobom  I mogući su razni nesporazumi koji kvare odnos. POSAO: Ovo je dan za završavanje poslova koji su ostali nezavršeni. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VODOLIJA 

LJUBAV: Ne treba da očekujete uzbudljive događaje, ali moguća je komunikacija se nekim ko vam se dopada. POSAO: Stabilizacija u ovoj sferi. Imaćete utisak da je atmosfera pozitivnija. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Želećete da doživite ljubav ali u isto vreme nećete biti spremni da ikome otvorite srce. POSAO: Imaćete finansijskih problema, zastoj u tokovima novca. ZDRAVLJE: Pesak ili kamen u bubregu.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ako Iran uđe u sukob, Treći svetski rat je neizbežan! Jedini koji mogu da zaustave krvoproliće, masno zarađuju od prodaje oružja!
Live TV

Ako Iran uđe u sukob, Treći svetski rat je neizbežan! Jedini koji mogu da zaustave krvoproliće, masno zarađuju od prodaje oružja!

Oni koji se i dalje najviše u svetu pitaju neće ništa uraditi da zaštite narod koji živi u getu na Kosovu i Metohiji. Žmure kada im govorimo istinu i kada im kažemo koliko je licemerno kada oni govore o međunarodnom pravu. Mnogi u svetu pozivaju se na pravo jačeg. Vladimir Putin najavio je da će udesetostručiti proizvodnju dronova. Hezbolah najavljuje rat do istrebljenja. Sve ukupno, svet ide ka kolapsu. Na sve ove teme u emsiji "Otvoreni studio" govorili su urednica Sputnjika Ljubinka Milinčić i pukovnik u penziji Srbobran Radić.

24.09.2024

19:49

Miloševića su 2000. izdali njegovi najbliži saradnici! Isporučivanje bivšeg predsednika Hagu bila je najveća stramota u političkoj istoriji Srbije! (VIDEO)
Live TV

Miloševića su 2000. izdali njegovi najbliži saradnici! Isporučivanje bivšeg predsednika Hagu bila je najveća stramota u političkoj istoriji Srbije! (VIDEO)

Na današnji dan 2000. godine održani su izbori na kojima je po jednima izgubio, a po drugima pobedio Slobodan Milošević. Tadašnja opozicija nije dozvolila da se održi drugi krug izbora. Tada je pisala štampa da su ti izbori iznenadili opoziciju. Zašto je Slobodan Milošević raspisao izbore u tom trenutku. Na ovu temu u emisiji "Info dan" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i reditelj Ljubiša Ristić.

24.09.2024

16:09

Hronika

Nastavak suđenja Nikoli Teodoroviću iz Novog Sada za brutalan zločin
Hronika

Nastavak suđenja Nikoli Teodoroviću iz Novog Sada za brutalan zločin

U nastavku suđenja Nikoli Teodoroviću (55) iz Novog Sada, osumnjičenom za ubistvo dve godine mlađe supruge Gordane bušilicom, danas je u Višem sudu u Novom Sadu, nalaz predočio veštak sudske medicine prof. dr Igor Veselinović, koji je izjavio da je žrtva zadobila ukupno 15 povreda, i da su udarci u potiljak i iza uha bili fatalni.

24.09.2024

18:37

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Svečano otvaranje filharmonijske sezone posvećeno uspomeni na Tasovca
Kultura

Svečano otvaranje filharmonijske sezone posvećeno uspomeni na Tasovca

Svečano otvaranje koncertne sezone Beogradske filharmonije zajedno sa šefom-dirigentom Gabrijelom Felcom, posvećeno je uspomeni na Ivana Tasovca, 27. septembra (Kolarac, 19č). Pod nazivom “Amadeus, Amadeus!”, Filharmonija priprema jedinstveni petosatni maraton u znaku jednog od najvećih muzičkih genijalaca - Volfganga Amadeusa Mocarta, a kao solistkinja se pridružuje proslavljena pijanistkinja Jasminka Stančul.

24.09.2024

14:22

Džet set

Srbija