• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2024

06:40

Dnevni horoskop za utorak 18. jun! Rakovi imaju priliku da se dokažu na poslu - Lavovima loš period za ljubav!

Freepik.com

Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 18. jun! Rakovi imaju priliku da se dokažu na poslu - Lavovima loš period za ljubav!

Podeli vest

Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, a saznajte kako su zvezde naklonjene vašem horoskopskom znaku.

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete imati kontakt sa nekim ko je vrlo zainteresovan za vas. POSAO: Promene su i dalje moguće, ali samo ako vi odlučite da ih napravite. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

BIK

LJUBAV: Bićete vrlo zainteresovani za fizički kontakt sa osobama suprotnog pola. POSAO: Više nećete težiti promeni, ali i dalje nećete biti zadovoljni. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je stranog porekla. POSAO: Možda ćete seliti kancelariju ili napraviti neku drugu veću promenu u vezi s poslom. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

RAK

LJUBAV: Imaćete tajnu simpatiju ili vezu, nećete biti raspoloženi da pokažete šta osećate. POSAO: Ukazaće se odlična prilika da se dokažete. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: Shutterstock

 

 

LAV

LJUBAV: U nepovoljnom ste periodu za ljubav. Vaša očekivanja neće biti ispunjena. POSAO: Započećete novi projekat ili imati potrebu da pokrenete nešto novo u poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Mogući su problemi u odnosu zbog nervoze i loše komunikacije. POSAO: Trebalo bi da budete posebno oprezni ako baratate većim sumama novca. ZDRAVLJE: Infekcija.

VAGA

LJUBAV: Nećete imati jasnu ideju o tome šta želite u ljubavi. Dopašće vam se više osoba. POSAO: Moguća je promena posla ili toka karijere. ZDRAVLJE: Vrlo osetljivo.

Foto: Shutterstock

 

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće razdvajanje od partnera zbog raskida ili nekih životnih okolnosti. POSAO: Rad za inostranog poslodavca. ZDRAVLJE: Psihička osetljivost izazvana nekim emotivnim stanjem.

STRELAC

LJUBAV: Imaćete većih problema u odnosu jer su mogući sukobi sa partnerom i povređene emocije. POSAO: Imaćete priliku da zauzmete lidersku poziciju na poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

LJUBAV: Ako ste sami, nećete naći ljubav, ali moguće je da ostvarite fizički kontakt sa nekim. POSAO: Prilika za novi posao ili dodatni kako biste zakrpili rupe u budžetu. ZDRAVLJE: Neuralgija.

VODOLIJA

LJUBAV: Ovo je povoljan dana za druženje i prijateljske odnose, ali možda ne i za romantične. POSAO: Moguć je neočekivan gubitak ili zastoj u tokovima novca. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Pažnja vam neće biti usmerena na ljubav, pa nećete ni imati posebnih prilika. POSAO: Povećan promet posla, ali i mogući problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Promenljivo.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Posle Severne Koreje i Vijetnama, na red došla Indija! Putin stvara prijateljstva po celom azijskom kontinentu!
Live TV

Posle Severne Koreje i Vijetnama, na red došla Indija! Putin stvara prijateljstva po celom azijskom kontinentu!

Šta znači evroazijski trougao? Da li će zaista indijski premijer Remodni posetiti Rusiju početkom jula. Ova poseta pokazaće da su Indija i Rusija na istoj strani. Dvojica lidera sastaće se prvi put posle dve godine. Indija se uzdržava od Rezolucije UN koja osuđuje Rusiju zbog sukoba u Ukrajini. Gosti emisije "Rat uživo" bili su prof. dr Uroš Šuvaković i prof. dr Prvoslav Davinić koji su govorili o ovoj, ali i drugim važnim temama.

26.06.2024

18:47

Piksijevi igrači nisu imali pojma šta rade! Da li trener treba da ponudi ostavku nakon debakla reprezentacije? (VIDEO)
Live TV

Piksijevi igrači nisu imali pojma šta rade! Da li trener treba da ponudi ostavku nakon debakla reprezentacije? (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije završila je svoje učešće na Evropskom prvenstvu u fudbalu. Ovo je jedno veliko takmčenje u kome nismo uspeli da prođemo grupu. U emisiji "Info dan" gosti su bili sportski novinar Dejan Anđus i direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović. Uživo u program uključilli su se trener Crvene zvezde Zoran Filipović, fudbalski trener Milorad Anđus i fudbaler Zdravko Kuzmanović.

26.06.2024

17:10

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17