• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.07.2024

06:40

Dnevni horoskop za utorak 2. jul! Rakovi na meti udvarača - Škorpijama sledi iznenadni dobitak!

Shuterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 2. jul! Rakovi na meti udvarača - Škorpijama sledi iznenadni dobitak!

Podeli vest

Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, a evo šta su zvezde pripremile vašem horoskopskom znaku.

OVAN

LJUBAV: U ovom periodu ste zainteresovani za svaku vrstu čulnog uživanja, što treba da ima u vidu svako kome se dopadate. POSAO: Moraćete da dovršavate neke poslove. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Bićete vrlo strastveni i zaljubljivi, ali zbog toga se može desiti i da imate problema da održite stabilnost veze. POSAO: Mogući problemi sa podređenima. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Neće vam biti teško da nađete nekoga ko će vam se dopasti, ali verovatno će to biti površna zainteresovanost. POSAO: Moguće je manje neslaganje sa podređenima. ZDRAVLJE: Slabije.

RAK

LJUBAV: U vas se ljudi vrlo lako zaljubljuju u ovom periodu i sigurno ćete primetiti brojne poglede i dobiti komplimente. POSAO: I dalje moguće promene u vezi s poslom. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV

LJUBAV: Bićete skloni flertu, ali nezainteresovani za obavezivanje. Uglavnom ćete sve držati na distanci. POSAO: Bez promena u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe izazvane nervozom.

Foto: Freepik.com

 

 

DEVICA

LJUBAV: Ako ste sami, ništa bitno se neće desiti, a ako ste u vezi, vladaće harmonija u odnosu. POSAO: Vaš radni elan je na visokom nivou. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Bićete naglašeno emotivni i preosetljivi, zbog čega lako mogu nastati problemi u odnosu. POSAO: Moguć je uvećan obim posla i uspeh u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Vrlo je moguće da će vam se dopasti neka mlađa osoba. POSAO: Očekujte izvesnu novčanu infuziju, a možete profitirati od različitih vrsta ulaganja. ZDRAVLJE: Osetljivo.

STRELAC

LJUBAV: Dobar dan za uživanje u društvu osobe koja vam se dopada, ali nemojte očekivati previše. POSAO: Uspeh za one koji se bave marketingom ili javnim zanimanjem. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Pixabay

 

 

JARAC

LJUBAV: Brojne prilike za ljubav će vas zbuniti i napraviti konfuziju u vašem ljubavnom životu. POSAO: Moguće su kadrovske promene na trenutnom poslu. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VODOLIJA

LJUBAV: Osećanja će biti vrlo podeljena, zbog čega će vam biti teško da donesete definitivnu odluku. POSAO: Blago ćete krizirati, ili ćete imati problema sa nadređenima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Ljubav neće biti u centru pažnje, jer ste trenutno okupirani raznim životnim problemima i obavezama. POSAO: Moguće je da ćete imati administrativnih problema. ZDRAVLJE: Umor.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja
Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja

Odbornici Skupštine opštine Prijepolje doneli su odluku da za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji Opštine Prijepolje u oblasti ekonomskog razvoja, infrastrukturnih projekata, podrške lokalnoj zajednici i unapređenju političkog dijaloga da se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću dodeli priznanje „Počasni građanin“ Opštine Prijepolje.

03.07.2024

22:24

Vesić i Čubrilović obišli radove na putu Bijeljina-Rača: Gradimo jače saobraćajne veze za bolji život svih građana
Politika

Vesić i Čubrilović obišli radove na putu Bijeljina-Rača: Gradimo jače saobraćajne veze za bolji život svih građana

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goran Vesić, sastao se danas u Banjaluci sa ministrom saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljkom Čubrilović, a zatim su zajedno obišli radove na deonici Bijeljina-Rača, budućeg auto-puta Beograd - Sarajevo, jednog od dva koja će povezati Srbiju i Srpsku, odnosno Bosnu i Hercegovinu.

03.07.2024

21:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Opasna igra Erdogana, Putin preko ovog neće tak tako preći! Turska, Rumunija i Bugarska okružuju brodove ruske Crnomorske flote!
Šta se dešava

Opasna igra Erdogana, Putin preko ovog neće tak tako preći! Turska, Rumunija i Bugarska okružuju brodove ruske Crnomorske flote!

Redžep Tajip Erdogan još jednom je demonstrirao svoje majstorstvo političke fleksibilnosti. Na susretu sa Vladimirom Putinom na marginama samita ŠOS u Astani, Erdogan je pozvao ruskog lidera u Tursku. On je obećao da će Turska naručiti izgradnju nove nuklearne elektrane od Rusije, da će kupovati više prirodnog gasa i da će generalno povećati bilateralni trgovinski promet na 100 milijardi dolara.

03.07.2024

22:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija