• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2024

06:40

Dnevni horoskop za petak 5. jul! Jarčevi spremni za nove radne pobede - Jedan znak ne može da obuzda strasti!

Shuterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za petak 5. jul! Jarčevi spremni za nove radne pobede - Jedan znak ne može da obuzda strasti!

Podeli vest

Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, a evo šta su zvezde pripremile vašem horoskopskom znaku.

OVAN

LJUBAV: Bićete društveniji i raspoloženiji. Biće vam teško da odolite bilo kome ko vam je imalo privlačan. POSAO: Moguć je napredak u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Nesanica.

BIK

LJUBAV: Vaša prevelika očekivanja mogu dovesti do problema. I pored toga, očekujete nešto stabilniji ljubavni život. POSAO: Bez promena u ovoj oblasti života. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BLIZANCI

LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne više osoba, ali to je problem koji vas često muči i na koji ste već navikli. POSAO: Imaćete izvesnih briga u vezi sa ovom sferom. ZDRAVLJE: Slabije.

Foto: Shuterstock

 

 

RAK

LJUBAV: Probudiće se romantična osećanja za nekog koga dugo poznajete, ali koga pre niste zaista primetili. POSAO: Bez promena. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV

LJUBAV: Vaše interesovanje za ljubav neće biti veliko, bićete opterećeni problemima u drugim sferama života. POSAO: Problemi finansijske prirode i neoprezna ulaganja. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Imaćete prilike za kontakt sa osobom koja vam se dopada, ali neće biti naročito romantičan. POSAO: Moguć je i dobitak u igrama na sreću. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA

LJUBAV: Imaćete previše prilika za ljubav i biće vam teško da se odlučite za jednu osobu. POSAO: Uspeh u svakoj vrsti spora. Šarm će vam pomoći da pridobijete druge. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bićete skloni flertovanju s ljudima s kojima imate profesionalni kontakt. POSAO: Moguće su promene na samom poslu ili promena radnog mesta. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC

LJUBAV: Uživaćete u društvu dragih osoba, ali nećete imati previše prilika za ljubav. POSAO: Nedostaje vam entuzijazma jer se osećate zasićeno ili iscrpljeno onim što radite. ZDRAVLJE: Prehlada.

JARAC

LJUBAV: U ovom periodu vam je potreban neko s kim ste mentalno kompatibilni. Hemija je manje bitna. POSAO: Bićete puni radnog elana i spremni za sve izazove. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VODOLIJA

LJUBAV: Nemojte imati prevelika očekivanja jer ovo nije period u kome može nešto značajnije da se desi u ljubavnom životu. POSAO: Imaćete administrativnih problema. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Moguća je komunikacija sa osobom koja vam se dopada. POSAO: U ovom periodu vam je teško da pokažete sve što znate i umete, zbog čega ćete biti nezadovoljni. ZDRAVLJE: Infekcije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija