• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

30.07.2024

06:40

Dnevni horoskop za utorak 30. jul! Škorpijama će biti otkrivene sve tajne, a ovaj znak će imati finansijskih poteškoća

Shuterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 30. jul! Škorpijama će biti otkrivene sve tajne, a ovaj znak će imati finansijskih poteškoća

Podeli vest

Današnji dan donosi mnoga uzbuđenja za znake horoskopa. Pojedini će kuburiti sa zdravljem, a neki neće imati mira od ljubavnih prilika.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak: 

OVAN

LJUBAV: Ušli ste u povoljan period kada je ljubav u pitanju. Imaćate više sreće u ljubavnom životu. POSAO: Bićete okupirani privatnim biznisom ili nekretninama. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BIK

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko nije za vas. POSAO: Manji uspeh za one koji se bave turizmom ili čiji posao podrazumeva putovanje. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete otvoreniji i prodorniji nego inače, ali i nesposobni da se uskladite s drugima. POSAO: Možda će izostati podrška nadređenih. ZDRAVLJE: Povrede.

RAK

LJUBAV: Pokušajte da budete što realniji kada se predstavljate, da ne biste razočarali druge. POSAO: Imaćete uvećan obim posla, a to će dovesti do nekih problema u radu. ZDRAVLJE: Alergija.

Foto: Shutterstock

 

LAV

LJUBAV: Na pragu ste promene, od vas zavisi kojih dimenzija. POSAO: Možete očekivati izvesne probleme, pogotovo ako se bavite privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

DEVICA

LJUBAV: Moguća je tajna ljubav, a ako ste već u vezi, tajne će vam izazvati probleme. POSAO: Prepreke će vas naterati da napravite promene. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Bićete pre svega zainteresovani za telesni kontakt s osobom koja vam se dopada. POSAO: Moguće je da ćete primiti nekakvu novčanu infuziju. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bićete neiskreni, a vaše tajne će biti otkrivene, što će ugroziti vezu. POSAO: Dobri međuljudski odnosi i sreća u poslovima povezanim s medijima. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko nov koga možete da idealizujete. POSAO: Trend je pozitivan, pogotovo ako se bavite javnim zanimanjem. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Privlačiće vas sve što ima veze s vašim korenima i porodicom. Možda ćete upoznati nekoga preko člana porodice. POSAO: Angažman u oblasti nekretnina. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: U ovom periodu je moguće da sretnete nekoga ko će vas potpuno osvojiti. POSAO: Uspeh u svakoj vrsti partnerskog posla i svemu što podrazumeva dogovor. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Poradite na otvorenoj komunikaciji. Pogrešne pretpostavke bi mogle da vam pokvare priliku za ljubav. POSAO: Mogli bi vas brinuti izvesni finansijski problemi. ZDRAVLJE: Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

U Ukrajini prosečno gine 2000 vojnika dnevno! Uspesi su sa obe strane mali, a gubici ogromni!
Live TV

U Ukrajini prosečno gine 2000 vojnika dnevno! Uspesi su sa obe strane mali, a gubici ogromni!

Zelenski na liniji fronta u Harkovu. Nemačka poručila da se ne plaši pretnji Putina zbog rasporeda raketa. Maduro ponovo predsednik! Erdogan preti da bi Truska mogla da uđe u Izrael. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Mitar Kovač, general i prof. dr Branko Nadoveza iz Instituta za noviju istoriju Srbije. Uživo u program javio se novinar i ratni reporter Igor Damjanović koji je govorio o najnovijim vestima iz Malija.

29.07.2024

21:31

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija