• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2024

06:40

Dnevni horoskop za sredu 7. avgust! Ovnovi dobijaju otkaz, Bikovima kasne pare, a evo ko ne treba da povlači bitne poteze

Shuterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za sredu 7. avgust! Ovnovi dobijaju otkaz, Bikovima kasne pare, a evo ko ne treba da povlači bitne poteze

Podeli vest

Još jedan uzbudljiv astrološki dan je pred nama.

OVAN 

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko nije pristupačan. POSAO: Moguće negativne promene. Otkaz, dobijen ili ćete ga dati i generalno nestabilnost. ZDRAVLJE: Loše.

BIK

LJUBAV: Možda se trenutno previše toga dešava u vašem ljubavnom životu. Brojne prilike vas mogu zbuniti. POSAO: Moguće kašnjenje novčanih sredstava koja očekujete. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shuterstock

 

 

BLIZANCI 

LJUBAV: Danas ćete imati problema da pokažete svoje najbolje lice, zbog čega ćete nazadovati u ovoj sferi POSAO: Moguće greške pri radu, pogotovo ako se bavitr administracijom. ZDRAVLJE: Kijavica ili bol u vratu.

RAK 

LJUBAV: Bićete vrlo nejasni u iskazivanju svojih emocija, zbog čega se lako mođe desiti da budete povređeni. POSAO: Pogrešna ulaganja i greške pri rasuđivanju. Najbolje je da ne povlačite bitne poteze. ZDRAVLJE: Gastritis.

LAV 

LJUBAV: I dalje ste u nepovoljnom periodu za ljubav i situacija će početi opasno da vas frustrira. POSAO: Faliće vam entuzijazma jer ćete osećati da posao koji radite ne dozvoljava da se izrazite. ZDRAVLJE: Slabo.

DEVICA 

LJUBAV: Biće vam najbitnije da nađete nekoga s kim možete da uživate, s kim se lepo slažete i možete lepo da pričate. POSAO: Moguće je da ćete postii neki bitan dogovor ili potpisati ugovor. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA 

LJUBAV: Povoljan period za one koji su već u vezi, ali ako ste tek u potrazi za ljubavlju, moguće je da nećete naći dobru priliku. POSAO: Problemi sa nadređenima i administrativni problemi. ZDRAVLJE: Kožne infekcije.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Povoljan period za ulazak u vezu ali i za veridbu, ali ne i sklapanje braka. Dobra komunikacija. POSAO: Bez bitnih dešavanja u poslovnom životu, isti trend se nastavlja. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC 

LJUBAV: Moguće je ćete naići na probleme u ovoj sferi. Osećaćete da vas osoba koju volite ne razume. POSAO: Previše posla bi moglo da izazove zamor i zasićenje. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Foto: Shutterstock

 

 

JARAC

LJUBAV: Bićete vrlo zainteresovani za to da ostvarite stabilnu vezu I emotivnu sigurnost. POSAO: Ukazaće vam se prilika koja će zvučati suviše dobro da bi bila istnita. ZDRAVLJE: Alergija.

VODOLIJA 

LJUBAV: Kontakt sa nekim ko je nov ili nekim koga ste upoznali na društvenim mrežama. POSAO: Imaćete sjajne ideje i lako možete popraviti svoju situaciju uz pomoć istih ili iz pomoć prijatelja. ZDRAVLJE: Nervoza.

RIBE 

LJUBAV:  Nemojte ništa pretpostavljati već se potrudite da komunikacija teče, jer mogući su nesporazumi sa izabranom osobom. POSAO: Povoljan dan za one koji imaju sopstveni biznis. ZDRAVLJE: Stabilno.

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Selaković: Do kraja godine završetak obnove svih postradalih objekata u požaru, u 2025. radovi na riznici i depou manastira
Društvo

Selaković: Do kraja godine završetak obnove svih postradalih objekata u požaru, u 2025. radovi na riznici i depou manastira

Komisija za Hilandar Vlade Republike Srbije održala je sednicu na Svetoj Gori u manastiru Hilandar, a članovi ovog tela, kojim predsedava ministar kulture Nikola Selaković obišli su radove na obnovi manastira, jednog od najznačajnijih duhovnih i kulturnih sedišta srpskog naroda, i utvrdili da će do kraja godine biti završeni objekti postradali u požaru pre 20 godina.

07.08.2024

11:52

TV

Velika Britanija juri ka građanskom ratu! London za nerede krivi Ilona Maska?!
Live TV

Velika Britanija juri ka građanskom ratu! London za nerede krivi Ilona Maska?!

Sukob između američkog multimilijardera Elona Maska i britanskog premijera Sira Keira Starmera se nastavlja. Svađa je izbila nakon što je najbogatiji čovek na svetu, komentarišući nerede koji su zahvatili zemlju, utvrdio da Velika Britanija ide prema građanskom ratu. O tome u Info jutru govorio je gost Mihajlo Rabrenović, stručnjak za strategijski menadžment.

07.08.2024

12:36

Rat u Ukrajini je trebalo davno da se završi, ali jedna zemlja to nije dozvolila! Evo zašto su propali pregovori za mir! (VIDEO)
Live TV

Rat u Ukrajini je trebalo davno da se završi, ali jedna zemlja to nije dozvolila! Evo zašto su propali pregovori za mir! (VIDEO)

Izraelski borbeni avioni probili su vazdušni prostor iznad Bejruta. Stiže odgovor Libana. Ruska vojska oslobodila je Timofejevku. Oružane snage Ukrajine prvi put su upotrebili kasatne bombe dugog dometa američke proizvodnje. Svet je u iščekivanju. Pitanje je trenutka kada će Iran napasti Izraelu. Teheran poručuje da ne želi eskalaciju, ali mora da kazni Izrael. Kamala Haris zvanično je postala kandidatkinja za predsednicu SAD-a. Na sve ove i druge važne svetske teme, u emsiji "Rat uživo" govorili su general Luka Kastratović i Ljubinka Milinčić, glavna i odgovorna urednica "Sputnjika".

06.08.2024

22:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Dominira i ćuti
Olimpijske igre

Dominira i ćuti

Nikola Jokić (29) juče je još jednom dokazao da mu nema ravnog i da debata da li je u ovom trenutku najbolji košarkaš na svetu zapravo i ne postoji.

07.08.2024

07:20

Od najave zlata, do kraha! Da, Gvideti je krivac
Olimpijske igre

Od najave zlata, do kraha! Da, Gvideti je krivac

Đovani Gvideti (51) od sinoć više nije selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije. Nakon poraza od Italije u četvrtfinalu Olimpijskih igara rezultatom 3:0 izjavio je da je njegov ugovor istekao i da misli da se više neće vraćati na klupu jedne od najjačih generacija u istoriji naše odbojke.

07.08.2024

08:00

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija