• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.08.2024

11:50

8.8.2024. je sudnji dan za mnoge znakove Zodijaka! Stiže šok preokret koji menja sve

shutetterstock

Horoskop

8.8.2024. je sudnji dan za mnoge znakove Zodijaka! Stiže šok preokret koji menja sve

Podeli vest

Značajan numerološki niz u današnjem datumu "tri osmice" donosi šokantne stvari.

Svaku godinu u našem životu obleže određeni datumi koji nose posebni pečat karme, kada nas sudbina spusti na zemlju i osvetli u pravom svetlu stvarnost u kojoj živimo.

Ove godine, taj dan je 8. avgust, jer u matrici ima čak tri osmice (osmi dan, osmog meseca i broj godine, koji u svom zbiru iznosi osam – 2+0+2+4).

U numerologiji i astrologiji, broj 8 se smatra brojem Saturna – planete karme, koja kao lekar svima propisuje sudbonosne lekcije.

Međutim, budući da su u 8. avgustu godine kodirana čak tri broja Saturna, situacija u životu svake osobe može imati karakter „Sudnjeg dana“.

„Sudnji dan“ za brojne znakove

Sudnji dan nije naše uobičajeno shvatanje obračuna ili božanske kazne.

Ovo je situacija u kojoj vam više sile pokazuju stvarnost u kojoj živite. I sami sebe osuđujete, jer zahvaljujući konkretnom događaju imate potpuniju sliku o svom životu, piše atma.hr.

To može biti dijagnoza lekara, kada shvatite da ste očigledno propustili da vodite računa o svom telu.

Ovo može biti i trenutak kada saznate za izdaju voljene osobe i shvatite da ste dugo zanemarivali sebe, svoj razvoj, potpuno uronjeni u svoju porodicu, ili karijeru.

Foto: Shuterstock

 

Postoji mnogo varijanti, ali sve one obeležavaju trenutak kada vam se čini da nebesa poput groma udaraju u glavu i pokazuju sve bez ulepšavanja.

A potom sami treba da procenite kako da ponovo izgradite svoj život.

Šta će se dogoditi sa planetama 8. avgusta?

Na nebu će se ovog dana formirati nekoliko zanimljivih aspekata.

Venera, Merkur i Mesec mogu doneti komunikaciju sa ženom, a možete saznati nešto važno vezano za zdravlje, ili posao.

A Mars će, kao dispozitor čvora buduće karme, biti u konjunkciji sa Jupiterom.

Ova konstalacija će vam pokazati koja je oblast vašeg života pogodna za proširenje i poboljšanje, možda zahvaljujući novim saznanjima, ili nekom vrstom razgovora sa mudrim, iskusnim osobama.

Foto: Shutterstock

 

Iz napetih aspekata ovog dana može se videti opozicija Venere, Merkura i Meseca sa Saturnom, što može doneti komunikaciju sa zakonodavnom vlašću, šefom, ili starijim rođakom.

U ovom trenutku možete primiti neke teške informacije, koje će vas emotivno šokirati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Pitao je da li ću se poroditi i isprljati mu automobil!": Trudnica iz Beograda zgrožena ponašanjem taksiste!
Društvo

"Pitao je da li ću se poroditi i isprljati mu automobil!": Trudnica iz Beograda zgrožena ponašanjem taksiste!

Jedna trudnica iz Beograda požalila se kako je doživela neprijatno iskustvo u taksiju zbog toga što uskoro treba da se porodi. Kako tvrdi za "Blic", pojedini taksisti su je pitali da li će se poroditi u kolima, dok su joj drugi rekli da kada zove taksi službu treba da naglasi da je trudnica. Ipak, Aleksandar Bjelić, predsednik Saveza auto-taksi udruženja Srbije SATUS, otkriva da ga je jedna mušterija čak prozvala kume, jer se umalo porodila tokom vožnje, kao i da taksisti u tome ne vide nikakav problem.

08.08.2024

19:25

Bezumna mržnja prema Vučiću! Ovo je glavna poruka koja se provlači kroz svaku vest Šolakovih medija - Monstruozno i besramno!
Politika

Bezumna mržnja prema Vučiću! Ovo je glavna poruka koja se provlači kroz svaku vest Šolakovih medija - Monstruozno i besramno!

Tajkunski mediji N1 i Nova svakodnevno kritikuju medicinski tim Vlade Srbije, koji čine vrhunski epidemiolozi, doktori medicine rada i drugi stručnjaci, koji će se baviti uticajem litijuma na zdravlje građana Srbije, a za eksperte u oblasti zaštite životne sredine promovišu njima naklonjene pevače, glumce, agronome i bivše sportiste.

08.08.2024

19:10

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji
Kultura

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji

Zamislite svet u kom praistorijska bića, čarobne vile i svetlucave zvezde spajaju svoje čari kako bi stvorili priče koje fasciniraju i inspirišu mališane. Vulkančić vas poziva da u novim dečjim knjigama osetite magičan doživljaj koji nadmašuje obične priče i omogućava deci da urone u svet gde mašta nema granica, i gde svaka stranica donosi novo uzbuđenje.

08.08.2024

13:02

Džet set

Srbija