• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2024

06:40

Dnevni horoskop za ponedeljak 12. avgust! Vodolije ulaze u partnerski posao, a evo ko upoznaje nekoga

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak 12. avgust! Vodolije ulaze u partnerski posao, a evo ko upoznaje nekoga

Podeli vest

Device koje su same, danas mogu da upoznaju nekog na putovanju ili preko prijatelja.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN 


LJUBAV: Danas ćete imati dobru komunikaciju sa partnerom, što će doprineti obnavljanju harmonije u odnosu. POSAO: Naplatićete neka potraživanja koja imate prema drugima.
ZDRAVLJE: Sklonost prehladi.

BIK 

LJUBAV: To što ćete danas biti komunikativniji i elokventniji, će vam pomoći da osvojite osobu koja vam se dopada. POSAO: Možete zaturiti neke bitne dokumente, vodite računa o tome.
ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

BLIZANCI


LJUBAV: Dobićete priliku za izlazak, a ako se to i ne desi, aktivno ćete ga planirati i ostvariti planove. POSAO: Uspeh onima koji se profesionalno bave sportom ili obrazovanjem mladih.
ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

RAK 


LJUBAV: Uživaćete u društvu dragih osoba ali ne i one osobe s kojom biste želeli da doživite romansu. POSAO: Moguć novčani priliv ali i veća ulaganja. Nemojte impulsivno ulagati.
ZDRAVLJE: Grlobolja.

LAV


LJUBAV: Bićete impresivni i izuzetno privlačni, pogotovo ako ste mupki pripadnik znaka. Vaša energija će biti magnetična. POSAO: Finansijska situacija će vam se donekle popraviti.
ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

DEVICA 


LJUBAV: Ako ste sami, lako se može desiti da upoznate nekoga na putovanju ili preko prijatelja.
POSAO: Situacija će se poboljšati I stabilizovati u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Nervoza koja loše utiče na probavu.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA 

LJUBAV: Povoljne okolnosti će vladati u vašem ljubavnom životu. POSAO: Moguće je da ćete se angaživati u porodičnom biznisu ili raditi od kuće. Takođe, možete biti uspešni u poslu sa nekretninama. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Imaćete sposobnost i da doživite i da u drugima izazovete duboke i intenzivne emocije.
POSAO: Dobićete priliku da pokažete svoju kreativnost i smisao za lepo. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da će vam se svideti osoba koja je dosta mlađa od vas, neko s kim ćete ostvariti verbalni kontakt. POSAO: Odličan dan za one koji se bave pružanjem bilo kakve usluge.
ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

 

 

JARAC 

LJUBAV: Bićete povučeni ili će vam više prijati da provodite vreme sa članovima porodice, nego da okolo tražite prilike za ljubav. POSAO: Ovo je povoljno vreme za sve koji rade u zdravstvu.
ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA 

LJUBAV: Neko će vas zadiviti I tako osvojiti. Ili ćete se iznova zaljubiti u partnera zbog uspeha koji će doživeti vaš partner. POSAO: Možda ćete ući u partnerski posao. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Danas obećava pozitivna dešavanja u sferi ljubavi. Sve što treba da uradite je da cirkulišete. POSAO: Možete dobiti ponudu za posao ili doživeti napredak u ovoj oblasti života.
ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Najtačniji nedeljni horoskop od 12. do 19. avgusta! Device u haosu, Blizanci spremni za brak, a evo ko će bankrotirati
Horoskop

Najtačniji nedeljni horoskop od 12. do 19. avgusta! Device u haosu, Blizanci spremni za brak, a evo ko će bankrotirati

Retrogradni Merkur od 5. avgusta pokazuje "zube", jer ide unazad, pa je razumevanje loše, saobraćaj kasni, a važni dogovori se prolongiraju. Zbog uticaja Marsa u Blizancima koji stvara brzopletost, treba da vodite računa kako na brzinu ne biste doneli pogrešne odluke zbog kojih možete da se kajete u septembru. Ukoliko je moguće, sve važne odluke i potpisivanje ugovora treba ostaviti za septembar.

11.08.2024

06:40

sledeća vest

Vesti

Lučić: Telekom nedostižno prvi, to nam i pripada
Društvo

Lučić: Telekom nedostižno prvi, to nam i pripada

Telekom Srbija Grupa ima prihode koliko svi ostali operateri u svih šest zemalja sa prostora bivše Jugoslavije, ubedljivi smo broj jedan, potpuno nedostižni za konkurenciju, uveliko smo prevazišli region i sada je vreme da osvajamo Evropu i svet, nalazimo se tamo gde i pripadamo, poručio je danas generalni direktor najuspešnije srpske kompanije Vladimir Lučić!

12.08.2024

12:04

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23