• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2024

06:40

Dnevni horoskop za ponedeljak 26. avgust! Vodolije napreduju na poslu, a evo koga očekuje ljubav na putovanju

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak 26. avgust! Vodolije napreduju na poslu, a evo koga očekuje ljubav na putovanju

Podeli vest

Vage očekuje romantično putovanje sa partnerom. Slobodne Vage mogu da očekuju ljubav na putovanju, posebno u inostranstvu.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Danas ćete imati prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada, a moguće i da uživate u njenom društvu. POSAO: Mučiće vas pravni problemi ili loši međuljudski odnosi na poslu. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

BIK

LJUBAV: Imaćete potrebu da verbalno izrazite svoja osećanja. Dobra komunikacija sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. POSAO: Finansijski uspeh, pogotovo ako se bavite trgovinom. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguć sukob sa izabranom osobom, disharmonija i problem. Posebno onima koji su u braku ili žive zajedno. POSAO: Nestabilna situacija na planu karijere, moguća promena. ZDRAVLJE: Sportske povrede.

Foto: Shutterstock

 

 

 

RAK

LJUBAV: Nervozni ste i napeti i to će uticati na harmoniju u vašem ljubavnom životu. POSAO: Moguće je da ćete se osamostaliti jer nećete moći da radite sa drugima. ZDRAVLJE: Slabijeg ste zdravlja.

LAV

LJUBAV: Dopašće vam se neko koga ćete upoznati u društvu prijatelja ili s kim će vas povezati prijatelj. POSAO: Uspeh za sve koji se bave umetnošću i kreativnim zanimanjima. ZDRAVLJE: Odličnog ste zdravlja.

DEVICA

LJUBAV: Bićete još šarmantniji nego inače i prolepšaćete se, pa će vam biti lako da osvojite koga god želite. POSAO: Moguće je da ćete se društveno angažovati ili tražiti neki kreativni posao. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

LJUBAV: Moguće je romantično putovanje sa partnerom ili pak ljubav na putovanju, pogotovo u inostranstvu. POSAO: Problemi sa nekretninama. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Imaćete više prilika za ljubav, barem dve. Moguće je da budu podjednako primamljive i da zbog toga budete u dilemi. POSAO: Uspeh onima koji se bave uvozom i izvozom ili rade u inostranstvu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC

LJUBAV: Nervoza je unela razdor u vaš ljubavni odnos, što ćete danas donekle uspeti da sredite. POSAO: Moguće su nove prilike za posao i napredak u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

Foto: Shutterstock

 

 

JARAC

LJUBAV: Ulazite u vrlo povoljan period za ljubavni život i to posebno važi za mlađe pripadnike znaka. POSAO: Možete očekivati blagi napredak u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Reči će biti oružje osvajanja i lako ćete uspostavljati bliskost kroz komunikaciju. Možda ćete vi nekome ili neko vama izjaviti ljubav. POSAO: Imate prilike za blagi napredak na poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Pozitivni planetarni kontakti obećavaju veći broj dobrih prilika u vašem ljubavnom životu. POSAO: Nemojte spekulisati ili previše rizikovati jer ćete doživeti gubitak na taj način. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija