• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2024

06:40

Dnevni horoskop za 2. septembar! Bikovima je narušeno zdravlje, Rakovima nailazi ljubav!

Shuttetrstock

Horoskop

Dnevni horoskop za 2. septembar! Bikovima je narušeno zdravlje, Rakovima nailazi ljubav!

Podeli vest

Današnji dan donosi razna iskušenja za mnoge pripadnike Zodijaka.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak

OVAN

LJUBAV: Ovo je odličan dan za to da pronađete ljubav ako ste sami, ili harmoniju u ljubavnom životu ako ste već u vezi. POSAO: Bićete vrlo skoncentrisani na ovu sferu života. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Imaćete velikih teškoća da održite stabilnost u ljubavnom životu, pogotovo ako ste u braku i dugoj vezi. POSAO: Povoljan period za bavljenje umetnošću i svakim vidom kreativnog rada. ZDRAVLJE: Infekcije.

BLIZANCI

LJUBAV: Mogući su problemi u odnosu zbog nervoze i netrpeljivosti. Povređenost osećanja. POSAO: Imaćete brojne progresivne ideje u vezi s poslom, možda i previše progresivne. ZDRAVLJE: Povrede.

Foto: Shutterstock

 

 

RAK

LJUBAV: Imate šansi da sretnete nekog ko će vam se mnogo dopasti, ali nećete ostvariti komunikaciju s tom osobom. POSAO: Moguće promene u ovoj sferi, i to neke koje će biti vrlo stresne. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

LAV

LJUBAV: Partner će vam prirediti prijatno iznenađenje. Bićete romantičniji nego inače. POSAO: Povoljna situacija na planu karijere, možete napredovati u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Vaš ljubavi život ne ispunjava vaša očekivanja. Uzmite u obzir to da su ta očekivanja možda nerealna. POSAO: Očekujte nestabilnost u ovoj sferi. Selidba kancelarije. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Nalazite se u periodu koji je povoljan za veridbu, brak i javnu objavu ili proslavu ljubavi. POSAO: Povoljan period za one koji se bave kreativnim zanimanjima i lepotom. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Biće vam teško da uspostavite kontinuitet i stabilnost u ovoj sferi. POSAO: Nema promena, nastaviće se sve kao i dosad. ZDRAVLJE: Sportske povrede.

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC

LJUBAV: Imaćete i previše prilika za ljubav i uživanje, što će podići vaša očekivanja na nemoguće visok nivo. POSAO: Promene uslova rada. Tehnički problemi i kvarovi mašina na radnom mestu. ZDRAVLJE: Slabije.

JARAC

LJUBAV: Ljubavni život će vam biti nestabilan zbog zatvorenosti partnera ili nedostatka prilika ako ste sami. POSAO: Raskid partnerstva i problemi u radu s drugim ljudima. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Ljubav s mlađom osobom ili nekim ko je vrlo mladolik, rođen u znaku Blizanca ili Device. POSAO: Desiće se neke kadrovske promene u firmi u kojoj radite. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

RIBE

LJUBAV: Može se desiti da vas nepredviđene okolnosti razdvoje od voljene osobe. POSAO: Mogući administrativni problemi, promena nadređenih ili promena toka karijere. ZDRAVLJE: Promenljivo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Najtačniji nedeljni horoskop od 2. do 9. septembra! Mlad Mesec u Devici donosi novi početak za 3 znaka
Horoskop

Najtačniji nedeljni horoskop od 2. do 9. septembra! Mlad Mesec u Devici donosi novi početak za 3 znaka

Mlad Mesec očekuje nas 3. septembra u zemljanom znaku Device, što znači da je predstojeća nedelja odlična za nove početke. U intervalu od naredne dve nedelje bilo bi poželjno da okrenemo novi list u životu. Mlad Mesec imaće povoljan uticaj na sve znakove, a ponajviše na Device, Jarčeve i Bikove. Venera je ušla u Vagu, a Mars 4. septembra ulazi u Raka, što znači da donosi velike promene za Rakove, Ribe i Škorpije.

01.09.2024

06:40

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija