• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.09.2024

06:40

Dnevni horoskop za četvrtak 12. septembar! Rakovima sledi gadan ljubavni prekid, Vodolijama uspeh na poslu!

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 12. septembar! Rakovima sledi gadan ljubavni prekid, Vodolijama uspeh na poslu!

Podeli vest

Još jedan uzbudljiv astrološki dan je pred nama.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak: 

OVAN

LJUBAV: U ovom periodu je moguća ljubav na putu ili romantično putovanje sa nekim s kim ste u vezi. POSAO: Teškoće u partnerskom poslu ili manji pravni problemi. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BIK

LJUBAV: Bićete društveniji nego inače, zbog čega ćete sigurno ostvariti nove kontakte. POSAO: Moguće je da ćete imati problema u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Loše.

BLIZANCI

LJUBAV: Iako ćete imati svaku mogućnost da doživite ljubav, ipak će vam izmicati, što će vas silno frustrirati. POSAO: Vaša elokventnost će vam pomoći u poslu. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RAK

LJUBAV: Prekid u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada će izazvati zastoj u ovoj sferi. POSAO: Moguće je da ćete imati logističkih ili administrativnih problema. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shuterstock

 

 

LAV

LJUBAV: Nedostaje vam samopouzdanje, što za vas nije karakteristično. Biće vam teško da budete zadovoljni jer će vam raspoloženje varirati. POSAO: Bez promena. ZDRAVLJE: Slabije.

DEVICA

LJUBAV: Moguća tajna ljubav ili tajna simpatija. POSAO: Uspeh onima koji se bave kreativnim radom bilo koje vrste, zabavom i lepotom. ZDRAVLJE: Potrebna vam je detoksikacija.

VAGA

LJUBAV: Izabrana osoba će biti dobro raspoložena i zainteresovana za ljubav, zbog čega ćete imati prilike da uživate. POSAO: Radićete nešto što vam se dopada. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da doživite aferu sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Možete imati administrativnih ili pravnih problema. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

LJUBAV: Ušli ste u mirnije vode kada su u pitanju odnosi, više nećete trpeti zbog neželjenih promena. POSAO: Bićete opterećeni brigama, pre svega, zbog novca. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC

LJUBAV: Trenutno ste u periodu u kome imate problema, ali znajte da će to već sutra biti iza vas. POSAO: Problem sa podređenima i zastoj procesa rada. ZDRAVLJE: Infekcije.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete dobre prilike, pogotovo ako odete na neki zabavni događaj, gde vrlo lako možete naći ljubav. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa obrazovanjem. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Nećete imati dobrih prilika ili ćete se dopasti nekome ko nije baš vaš tip. POSAO: Ako očekujete priliv novca, moraćete da se strpite. ZDRAVLJE: Grlobolja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

"Tvoja soba još uvek miriše na tebe!" Neutešna majka Dalibora, ubijenog u masakru u Duboni: Odavno te nema u san da mi dođes sine
Hronika

"Tvoja soba još uvek miriše na tebe!" Neutešna majka Dalibora, ubijenog u masakru u Duboni: Odavno te nema u san da mi dođes sine

Porodice devetoro mladih ljudi koji su izgubili živote u masakru koji je izvršio Uroš Blažić u Malom Orašju i Duboni, 4. maja prošle godine, i dalje se nose sa neizmernom tugom i gubitkom. Danijela Vujić, majka Dalibora Todorovića, redovno izražava svoju tugu putem društvenih mreža, delujući kao primer snage i izdržljivosti u teškim trenucima.

12.09.2024

20:35

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Objavljen tizer za prvi srpski postapokaliptični film "Volja sinovljeva" (FOTO/VIDEO)
Kultura

Objavljen tizer za prvi srpski postapokaliptični film "Volja sinovljeva" (FOTO/VIDEO)

Misteriozni slepi guslar luta razrušenim svetom uz poj pesme Volja sinovljeva koja opisuje malu zajednicu uzgajivača semena pšenice koja je živela daleko u pustinji i odbijala da se povinuje tiraniji udaljenog grada - ovaj kratak opis filma "Volja sinovljeva" uvodi nas kroz vrata potpune žanrovske i produkcijske inovacije koja do sada nije viđena u domaćoj kinematografiji.

12.09.2024

13:04

Džet set

Srbija

(VIDEO) Kad ministarka zavrne rukave i prione na posao!
Srbija

(VIDEO) Kad ministarka zavrne rukave i prione na posao!

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski posetila je Pirot, gde je posle razgovora sa gradonačelnikom i obilaska Doma zdravlja i vrtića "Crvenkapa" posetila i porodicu Kostić u u pirotskom prigradskom selu Krupac.

12.09.2024

17:49

Ko se još ovako igra? Ima ih...
Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...

Prvi učitelji se nikada ne zaboravljaju i dobro se pamte njihove lekcije. A inicijativu jednog učitelja iz Kovina pre deceniju i po tamo su rado prihvatili i odrasli, i evo šta svake godine rade.

12.09.2024

10:45