• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2024

06:40

Dnevni horoskop za ponedeljak 16. septembar! Strelčevi će biti popularni, Jarčevima se "drma stolica" na poslu!

Shuterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak 16. septembar! Strelčevi će biti popularni, Jarčevima se "drma stolica" na poslu!

Podeli vest

Još jedan uzbudljiv astrološki dan je pred nama.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak

OVAN

LJUBAV: Lako možete sresti nekog ko će vam se dopasti. Duboka osećanja se neće probuditi, ali bićete raspoloženi da se zaljubite. POSAO: Radićete nešto povezano sa nekretninama. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Biće prilika za druženje, ali verovatno ne i za ljubav. POSAO: Moguće je da ćete praviti greške u radu ili će oni koji su vam podređeni "brljaviti" u poslu. ZDRAVLJE: Infekcija.

BLIZANCI

LJUBAV: Neće vam biti lako da pokrenete dešavanja u ovoj sferi. Privlače vas osobe koje imaju veze sa inostranstvom. POSAO: Zauzećete lidersku poziciju na poslu. ZDRAVLJE: Grlobolja.

RAK

LJUBAV: Bićete zainteresovani za otpočinjanje zajedničkog života sa voljenom osobom. To je nešto o čemu ćete razmišljati. POSAO: Mogući administrativni i logistički problemi. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shuterstock

 

 

LAV

LJUBAV: Nemojte očekivati previše u ljubavi. Ništa bitno se neće desiti danas, jer ćete biti okupirani drugim oblastima života. POSAO: Bićete sjajni u poslu, ali će vam smetati svako ko vam je nadređen. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA

LJUBAV: Dešavanja u vašem ljubavnom životu će vas naterati da posumnjate u iskrenost osećanja ili namera osobe sa kojom ste. POSAO: Moguće blago poboljšanje u sferi finansija. ZDRAVLJE: Izbegavajte jako sunce.

VAGA

LJUBAV: Možete se nadati lepim dešavanjima jer planeta ljubavi i lepote, Venera je i dalje u vašem znaku. POSAO: Moguće je da će doći do velike promene u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPIJA 

LJUBAV: Privlačiće vas osobe koje vam pružaju osećaj emocionalne sigurnosti i bliskosti. POSAO: Sreća u pitanjima vezanim za komunikaciju i administraciju. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

LJUBAV: Vaša popularnost će porasti, pa samim tim je moguće i da steknete nove obožavaoce/teljke. POSAO: Uspeh u umetnosti, kao i svemu vezanom za lepotu i negu. ZDRAVLJE: Dermatološki problemi.

Foto: Shuterstock

 

 

JARAC

LJUBAV: U poslednje vreme vam se dopadaju snažne i samodovoljne osobe, a takve je najteže osvojiti i zadržati pored sebe. POSAO: Situacija na planu karijere će biti nestabilna. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Ljubavni život vam neće biti najbitniji, ali moguć je flert. POSAO: Očekujte manji uspeh, čime god da se bavite, jer se nalazite u povoljnom period za posao. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Mogući su nesporazumi u odnosu zbog odsutnosti, fizičke ili duhovne. POSAO: Otaljavaćete posao i moguće su greške. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Delegacija Srbije na sastancima tokom seminara PS NATO ukazala na teror Prištine nad Srbima sa ciljem sprovođenja politike etničkog čišćenja!
Politika

Delegacija Srbije na sastancima tokom seminara PS NATO ukazala na teror Prištine nad Srbima sa ciljem sprovođenja politike etničkog čišćenja!

Delegacija Skupštine Srbije, koja učestvuje na 106. Rouz-Rot seminaru Parlamentarne skupštine (PS) NATO u Varšavi, ukazala je na sastanku sa potpredsednikom PS NATO Markosom de Vaskonselosom (Portugalija) i šefom portugalske delegacije u PS NATO Hugom Olivijerom na nasilje i teror koji Priština gotovo svakodnevno sprovodi nad srpskim narodom na KiM, sa ciljem proterivanju Srba sa KiM i sprovođenja politike etničkog čišćenja.

17.09.2024

10:43

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Hitno! Hteo da ubije Putina i Kima! Obavljene stravične vesti iz SAD: Raut u Ukrajini izneo jezive planove!
LUDILO

Hitno! Hteo da ubije Putina i Kima! Obavljene stravične vesti iz SAD: Raut u Ukrajini izneo jezive planove!

Rajan Vesli Raut, osumnjičeni za pokušaj ubistva kandidata na predstojećim predsedničkim izborima u SAD Donalda Trampa, pretio je da će ubiti lidere Rusije i Severne Koreje, Vladimira Putina i Kim Džong Una, objavio je list „Volstrit džornal“, koji je razgovarao sa Amerikankom Čelsi Volš, koja se nekoliko puta sastala sa Rautom u Kijevu 2022. godine.

17.09.2024

10:10

Zabava

Džet set

Srbija