• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2024

06:40

Dnevni horoskop za utorak 17. septembar! Ovnovima nikako da dođe novac - Jedan znak u ljubavnoj blokadi!

Shuterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 17. septembar! Ovnovima nikako da dođe novac - Jedan znak u ljubavnoj blokadi!

Podeli vest

Još jedan uzbudljiv astrološki dan je pred nama.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak

OVAN

LJUBAV: Moguće je iznenadno romantično putovanje ili lepo druženje i ljubav na putovanju. POSAO: Blokada u ovoj oblasti života, možda uopšte nećete ni raditi. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

BIK

LJUBAV: Partner će vam prirediti prijatno iznenađenje. I sami ćete biti skloni tome da budete darežljivi prema voljenoj osobi. POSAO: Nove prilike u poslu i bolji uslovi rada. ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

BLIZANCI

LJUBAV: Razvićete romantična osećanja prema nekome koga ćete upoznati u većem društvu ili preko prijatelja. POSAO: Uvećan obim posla i uspeh onima koji se bave transportom. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK

LJUBAV: Nećete imati dobrih prilika za ljubav zbog čega je najbolje da ništa ne očekujete. POSAO: Osećaćete se iscrpljeno i demotivisno, pa nećete mnogo postići u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

Foto: Shuterstock

 

LAV

LJUBAV: Vaša privlačnost i harizma velikim delom proizilaze iz samouverenosti koja vas krasi. POSAO: Može se desiti da imate problema sa podređenima. ZDRAVLJE: Gastritis ili bol u leđima.

DEVICA

LJUBAV: Mogući nesporazumi sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. Emotivno trpljenje. POSAO: Vaše sjajne operativne sposobnosti danas će biti još izraženije. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA

LJUBAV: Bićete šarmantni i prijateljski raspoloženi. I bez namere da bilo koga osvojite, možete lako pridobiti nečije srce. POSAO: Dodatne obaveze će vas opteretiti. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

ŠKORPIJA 

LJUBAV: Može vam se dopasti neko nov ili neko s kim ćete stupiti u kontakt preko društvenih mreža. POSAO: Veliki uspeh u oblasti karijere, čime god da se bavite ili želite da se bavite. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shuterstock

 

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da ćete imati prilike za izlazak i da će vam privući pažnju neko koga ćete upoznati na mestu zabave. POSAO: Bićete opterećeni obavezama, zbog čega nećete uživati u radu. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Nerazumevanje u odnosu ili nestabilnost odnosa. POSAO: Ovo je dan koji je povoljan za one kojima je potrebna novčana infuzija, sponzorstvo ili bilo kakva finansijska podrška drugih. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti više zanimljivih poznanstava. A poznanstva i prijateljstva lako mogu skliznuti u romansu. POSAO: Ako za tim postoji potreba, može se desiti da uđete u pravni spor. ZDRAVLJE: Upala sinusa.

RIBE

LJUBAV: Nećete imati dobrih prilika za ljubav. Previše ćete razmišljati o nekome ko nije zainteresovan za vas. POSAO: Mogući pravni i administrativni problemi. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Delegacija Srbije na sastancima tokom seminara PS NATO ukazala na teror Prištine nad Srbima sa ciljem sprovođenja politike etničkog čišćenja!
Politika

Delegacija Srbije na sastancima tokom seminara PS NATO ukazala na teror Prištine nad Srbima sa ciljem sprovođenja politike etničkog čišćenja!

Delegacija Skupštine Srbije, koja učestvuje na 106. Rouz-Rot seminaru Parlamentarne skupštine (PS) NATO u Varšavi, ukazala je na sastanku sa potpredsednikom PS NATO Markosom de Vaskonselosom (Portugalija) i šefom portugalske delegacije u PS NATO Hugom Olivijerom na nasilje i teror koji Priština gotovo svakodnevno sprovodi nad srpskim narodom na KiM, sa ciljem proterivanju Srba sa KiM i sprovođenja politike etničkog čišćenja.

17.09.2024

10:43

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Hitno! Hteo da ubije Putina i Kima! Obavljene stravične vesti iz SAD: Raut u Ukrajini izneo jezive planove!
LUDILO

Hitno! Hteo da ubije Putina i Kima! Obavljene stravične vesti iz SAD: Raut u Ukrajini izneo jezive planove!

Rajan Vesli Raut, osumnjičeni za pokušaj ubistva kandidata na predstojećim predsedničkim izborima u SAD Donalda Trampa, pretio je da će ubiti lidere Rusije i Severne Koreje, Vladimira Putina i Kim Džong Una, objavio je list „Volstrit džornal“, koji je razgovarao sa Amerikankom Čelsi Volš, koja se nekoliko puta sastala sa Rautom u Kijevu 2022. godine.

17.09.2024

10:10

Zabava

Džet set

Srbija