• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2024

06:40

Dnevni horoskop za ponedeljak 21. oktobar! Strelčevi će dobiti novčanu infuziju, jedan znak tuguje zbog ljubavi

Shuterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak 21. oktobar! Strelčevi će dobiti novčanu infuziju, jedan znak tuguje zbog ljubavi

Podeli vest

Današnji dan za mnoge pripadnike Zodijaka donosi razna iskušenja i promene na ljubavnom i poslovnom planu.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN


LJUBAV: Očekujte pozitivne vesti ili događaje u sferi ljubavi, iako vam ljubav trenutno nije u fokusu. POSAO: Bacićete se na neke nove poslovne projekte, a bićete i opterećeni većim obimom posla. ZDRAVLJE: Dobro.


BIK


LJUBAV: Ovo je nedelja puna dešavanja za sve Bikove. Moguće višestruke prilike za ljubav ili barem flert. POSAO: Dobre ideje i velika energija u sferi zabave, rekreacije i turizma. ZDRAVLJE: Grlobolja.


BLIZANCI


LJUBAV: Bićete savršeno srećni ako ne budete očekivali savršenstvo. POSAO: Uspeh u poslovima povezanim s lepim i umetnošću, kao i u bilo kakvom kreativnom poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.


RAK


LJUBAV: Danas će vam fina hrana i piće predstavljati poseban užitak, zato bi partner trebalo da vas izvede na večeru. POSAO: Možete naći dodatni posao koji će dobro uticati na vaš budžet. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

 

LAV


LJUBAV: Očekujte poboljšanje odnosa i situacije uopšte. POSAO: Dobra ravnoteža između radnog vremena i vremena za odmor. Dobar dan za sklapanje ugovora. ZDRAVLJE: Promena navika.


DEVICA


LJUBAV: Moguća je zajednička selidba ili uređenje prostora. POSAO: Imate previše posla i bezbroj projekata koji vas zamaraju, ali sav rad će vam se isplatiti jer ćete doživeti uspeh. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


VAGA


LJUBAV: Bićete naglašeno emotivni. Vi ste inače uvek spremni na kompromis, pomirljivi i racionalni. POSAO: Sve će se nastaviti u već postojećem pozitivnom trendu, bez značajnijih promena ili dešavanja. ZDRAVLJE: Poboljšanje.


ŠKORPIJA


LJUBAV: Imate razloga da gajite optimizam u vezi sa svojim ljubavnim životom. Pred vama je svetla budućnost. POSAO: Impulsivno trošenje će vam stvoriti probleme. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


STRELAC


LJUBAV: Imaćete savršen dan s izabranom osobom. Harmonični odnosi i ljubav. POSAO: Ili ćete živeti na tuđi račun, dobiti novčanu infuziju, ili će vam biti vraćen novac koji vam drugi duguju. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shuterstock

 

JARAC


LJUBAV: Imate novih poznanstava i prilika za ljubav, ali nijedna neće obećavati na duge staze. POSAO: Povoljan period za posao s nekretninama, privatan biznis i pokretanje posla. ZDRAVLJE: Osetljivi su vam disajni organi.


VODOLIJA


LJUBAV: Osećaćete se egzaltirano, jer će voljena osoba biti posebno dobro raspoložena, znatno bolje nego prethodnih dana. POSAO: Sreća u partnerskom poslu i sreća u sudskim sporovima. ZDRAVLJE: Stabilno.


RIBE


LJUBAV: Možda će vam se dopasti neko iz kruga prijatelja ili neko s kim radite. POSAO: Izgleda da ćete doživeti pozitivne stvari, jer danas ćete se osećati zadovoljno postignutim. ZDRAVLJE: Stabilno.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!
Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!

Ove godine su kazandžije i lampeci za pečenje rakije posebno traženi, jer je šljiva u čačanskom kraju dobro rodila. Kolika je potražnja svedoče i liste čekanja, kod malobrojnih koji se ovim poslom još bave.

20.10.2024

17:27