• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2023

11:45

Danas je magičan datum! 11. novembar je jedan od najsrećnijih dana u godini

Shuterstock

Lajfstajl

Danas je magičan datum! 11. novembar je jedan od najsrećnijih dana u godini

Podeli vest

Numerolozi poručuju da se ovaj datum, koji u sebi ima četiri jedinice, smatra danom sreće i novih početaka.

Jedanaesti novembar je moćno vreme da promenite svoj život i odredite namere. Nova buđenja, nove informacije i novi nivoi prosvetljenja - sve je to moguće na današnji dan.

11. novembar ima izuzetan numerološki značaj i smatra se jednim od najsrećnijih dana u godini.

Ovog moćnog dana imamo mogućnost duhovnog buđenja i razumevanja svrhe. Ovaj datum ima numerički kod 1111, što je broj moći u astrologiji. Ako postoji nešto što želite da manifestujete, ovo je dan da odredite svoje namere. Takođe, ovo je izuzetno moćan dan za otvaranje srca i jačanje energije srčane čakre.

Foto: Shuterstock

 

Jedanaesti novembar je moćno vreme da promenite svoj život, postavite namere ili dublje kopate kako biste otkrili istinu. Nova buđenja, nove informacije i novi nivoi prosvetljenja – sve je to moguće na ovaj dan.

Broj 11 u numerologiji se smatra glavnim brojem i predstavlja rast, razvoj, inspiraciju i duhovno prosvetljenje.

Dakle, današnje dve jedanaestice stvaraju moćnu priliku da stupite u kontakt sa svojim višim ja i da jasnije zamislite svoje ciljeve.

Foto: Shuterstock

 

 

Moć broja 11.11 je u tome što označava novi početak i duboku transformaciju.

Broj jedan uvek govori o novim, svežim počecima, a kada se okupe, njihova energija raste – što 11. novembar čini idealnim danom za moćnu manifestaciju.

11. novembar je idealan za vas da se povežete sa svojim duhovnim svetom i prilika da istražite nepoznato. Takođe, 11. novembar je idealan za putovanja i nove početke.

Dakle, počnite da razmišljate krupno, postavite konkretne ciljeve i zapitajte se šta želite i zašto to želite, piše body and soul. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Srbija