• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

25.11.2023

15:20

Umotajte sveću aluminijumskom folijom! Rezultat će vas oboriti s nogu (VIDEO)

Instagram/lucyparts

Lajfstajl

Umotajte sveću aluminijumskom folijom! Rezultat će vas oboriti s nogu (VIDEO)

Podeli vest

Ukoliko želite da usporite gorenje sveće i otopite vosak koji se nakupio po obodu, ovo je prava stvar za vas.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy P (@lucyparts)

 

I dok su se sveće ranije koristile kao zamena za struju, danas su neizostavni deo kada želite malo da ugodite sebi, da se opustite, napravite romantičnu atmosferu i jednostavno uživate. 

Bilo da se odlučite za obične ili one mirisne sveće, sigurni smo da će vam sam pogled na njih i te kako prijati. 

Međutim, pojedine sveće kao da veoma brzo gore, pa morate da ih češće menjate. To ipak ne mora da bude tako, zahvaljujući triku sa aluminijumskom folijom

Zapravo, aluminijumska folija ima dve odlične uloge, kada su sveće u pitanju. Jedna je ova već spomenuta, da usporava gorenje, a druga ima više estetsku funkciju. 

Ukoliko imate sveću u činijici, velike su šanse da vam se vosak nakupio po obodu. Umotajte činijicu folijom, tako da prelazi i preko ivice i ostavite je da gori. Vosak će se istopiti i činijica iznutra ostati čista. 

Takođe, kada i obične sveće prvo umotate folijom, pa onda zapalite, trajaće vam mnogo duže. 

Kako to izgleda u praksi, pogledajte u snimku sa početka teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića: Nasilje bez kazne!
Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića: Nasilje bez kazne!

Znam da je nezamislivo i nemoguće, ali probajte da zamislite ovako: Besni naprednjaci okružili negde na nekom događaju Žaklinu Tatalović i linčovali je, i to uživo u direktnom prenosu na TV N1 - čupali je, gurali, polivali pivom, prljavom vodom, nabijali joj sendvič u usta, pretili joj, vređali je, zaletali se da je biju - i na kraju su Žaklinu od razbesnele rulje morali da spasavaju inspektori u civilu...

18.08.2024

10:46

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija