• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2024

14:00

Kupila torbicu za 800 dinara, pa unutra pronašla "blago"! Umalo nije pala u nesvest (VIDEO)

printscreen

Lajfstajl

Kupila torbicu za 800 dinara, pa unutra pronašla "blago"! Umalo nije pala u nesvest (VIDEO)

Podeli vest

Kupovina u lokalnoj prodavnici polovnih stvari za Linoru Silverman pretvorila se u neverovatno otkriće kada je u jeftinoj torbici pronašla pravo novac i ono pravo "blago" a to je dirljivo pismo od nepoznate žene.

Linora Silverman je na društvenim mrežama podelila svoje neobično iskustvo kupovine, koje je daleko od uobičajenog. U lokalnoj prodavnici polovnih stvari, pronašla je torbicu marke "Coach" po neverovatno niskoj ceni od 6,99 dolara (oko 800 dinara).

Međutim, nije ni sanjala da će u toj torbici otkriti pravo blago!

Kupovina iz snova

Torbica je bila prljava, s tragovima šminke, pa je Linora odlučila da je očisti. Dok je pregledala svaki njen deo, iznenadila se kada je na dnu torbice pronašla kovertu sa pismom i 300 dolara u gotovini.

- Čekajte da vidite šta sam pronašla unutra. Torbica je prljava i masna, ali sam mislila da je mogu očistiti - rekla je, pokazujući kamerom unutrašnjost torbice. 

Foto: Shutterstock

 

No, iznenađenjima tu nije bio kraj. Nastavila je da prevrće torbicu i otkrila tajni preklop u kojem je bila još jedna koverta.

- Pronašla sam kovertu s novcem - rekla je i pokazala mesto gde ju je našla.

Na koverti je bilo nekoliko rečenica koje su otkrile tužnu priču.

Imam troje dece, a oni će moje stvari dati "Goodwillu" (dobrotvorna organizacija) kad umrem, pa sada stavljam njihovo nasledstvo u svoje omiljene stvari.

Neverovatno otkriće

Priča je dobila neočekivan preokret kada je nastavila da čita pismo.

 

 

- Ovu torbicu sam dobila pre mnogo godina, od devojke mog muža. Došla sam kući ranije iz posete roditeljima u Konektikatu. Morala je brzo da ode jer je zaboravila torbicu i cipele. Nosila sam tu torbu svakog dana. Pitam se da li je moj muž znao da je od njegove devojke. Nosila sam je svakog dana i dajem je jer je moja deca neće, zato idi i kupi novu torbu. S ljubavlju, Marta - pročitala je Linora.

Video je brzo privukao pažnju javnosti, a pratioci su joj savetovali da pokuša da pronađe Martu. Istražujući dalje, Linora je otkrila da je Marta poznata u tom kraju po čestim donacijama. Čak je pronašla radnicu Britani, koja je rekla da je Martu srela nekoliko puta. U svakoj stvari koju je Marta donirala, Linora je pronalazila novac i slične poruke.

Iako nije poznato koliko je stvari Marta donirala, Linora je obećala svojim pratiocima da će nastaviti potragu za njom, nadajući se da je Marta živa i zdrava.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!
alarm!

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!

Vazdušna NATO baza u nemačkom gradu Gajlenkirhenu i danas ostaje u stanju povišene pripravnosti, izjavila je portparolka baze nakon što je tokom noći podignut nivo bezbednosti na osnovu obaveštajnih informacija koje ukazuju na potencijalnu pretnju.

23.08.2024

12:02

Zabava

Džet set

Srbija