• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2024

14:00

3 najlepša imena za jesenje bebe! Klasična i elegantna sa moćnom simbolikom - Jedno znači "kruna"

Shutterstock

Lajfstajl

3 najlepša imena za jesenje bebe! Klasična i elegantna sa moćnom simbolikom - Jedno znači "kruna"

Podeli vest

Kada jesen obasja našu okolinu svojim zlatnim tonovima, mnogi roditelji biraju imena koja odražavaju lepotu i toplinu ove sezone. Ako očekujete bebu u jesen, možda ćete želeti da istražite popularna imena koja su u skladu sa čarima ovog perioda godine.

Kako se jesen približava, roditelji biraju imena koja odražavaju toplinu i lepotu ove sezone. Istražili smo tri najpopularnija imena za bebe rođene u jesen, koja su posebno omiljena u našem regionu i simbolizuju svežinu i eleganciju koju donosi ovaj period godine.

Dunja

Ime Dunja, koje je često korišćeno u našem regionu, simbolizuje nežnost i prirodnu lepotu. Dunja je ime koje se povezuje sa plodom koji sazreva u jesen, donoseći sa sobom osećaj topline i harmonije. Takođe dunja kao biljka potiče iz Persije, a simbolizuje zdravlje i lepotu. Ovo ime se sve više popularizuje zbog svoje jedinstvenosti i melodičnosti, pružajući savršen balans između tradicije i modernog doba.

Foto: Shutterstock

 

Stefan

Ime Stefan potiče od grčkog "Stephanos", što znači kruna ili vencan. Ovo ime nosi sa sobom osećaj dostojanstva i stabilnosti. Stefan je klasično ime koje se često bira zbog svoje istorijske važnosti i elegancije. Ime je duboko ukorenjeno u hrišćanskoj tradiciji.

Lenka

Ime Lenka je popularno u našem regionu i često se bira zbog svoje jednostavnosti i zvučne lepote. Sa slovenskim korenima, ime Lenka znači "sjajna" ili "plodna". U jesen, kada priroda menja svoj izgled i donosi toplinu, Lenka se savršeno uklapa u ovu sezonu, pružajući osećaj nežnosti i blagosti. Ovo ime je idealan izbor za devojčice, donoseći sa sobom toplinu i pozitivnu energiju.

Dok jesen donosi promene u prirodi, izbor imena za bebe odražava lepotu i toplinu ove prelazne sezone. Dunja, Stefan i Lenka su tri imena koja kombinuju klasičnu eleganciju sa savremenim trendom, pružajući savršenu simboliku za male svetlosti koje dolaze na svet.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)
Live TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)

Kremlj je čitavoj vojsci lekara i naučnika naredio da podnesu izveštaje o napretku u borbi protiv starenja ćelija, što bi produžilo životni vek do neslućenih granica. O tome su u Vikend Info jutru govorili Drina Pešić, balerina i Miodrag Đokić, doktor stomatologije i antiejdžing medicine.

15.09.2024

15:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija