• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.O.

15.09.2024

15:00

Princ Hari za rođendan dobio šokantnu čestitku od Vilijama i Kejt! Niko to nije očekivao, svi su zbunjeni! (FOTO)

EPA-EFE/NEIL HALL

Lajfstajl

Princ Hari za rođendan dobio šokantnu čestitku od Vilijama i Kejt! Niko to nije očekivao, svi su zbunjeni! (FOTO)

Podeli vest

Princ Hari je proslavio je svoj 40. rođendan uz iznenađujuće čestitke od kraljevske porodice, uprkos dugogodišnjim nesuglasicama sa ocem, kraljem Čarlsom i bratom, princom Vilijamom.

Princ Hari je na svoj 40. rođendan dobio iznenađujuću čestitku od kraljevskih rođaka, uprkos dugogodišnjoj svađi sa ocem, kraljem Čarlsom, i bratom, princom Vilijamom. 

"Srećan 40. rođendan vojvodi od Saseksa" objavio je zvanični nalog Kensingtonske palate na društvenim mrežama. 

Ovo je sve iznenadilo jer je Hari poslednji put dobio ovakvu čestitku 2021. godine, dok je kraljica Elizabeta bila još živa. 

Hari je u sukobu sa porodicom od kada su on i njegova supruga Megan Markl 2020. godine napustili kraljevske dužnosti i preselili se u Ameriku. Taj raskol dodatno je produbljen nakon Harijeve dokumentarne serije i i autobiokrafije, koja je objavljena prošle godine.

Foto: Shutterstock/EPA

 

Sukobi su posebno vidljivi u njegovom odnosu sa Vilijamom, jer braća navodno nisu razgovarala više od dve godine, čak ni prilikom nedavne porodične sahrane. Pored toga, izveštaji sugerišu da su Harijevi pokušaji da razgovara sa ocem, kraljem Čarlsom, takođe ostali bez odgovora, posebno u vezi sa njegovim zahtevima za sigurnosne aranžmane prilikom poseta Ujedinjenom Kraljevstvu, prenosi "Mirror". 

Hari je izgubio pravo na policijsku zaštitu nakon što je prestao da obavlja kraljevske dužnosti i sada se bori na sudu da je povrati.

Uprkos svim izazovima, Hari je izjavio da je uzbuđen zbog novog poglavlja u svom životu.

- Biti otac dvoje divne i duhovite dece dalo mi je novi pogled na život i dodatno me motivisalo da se posvetim radu na tome da svet bude bolje mesto. Neka počne sledeća decenija - rekao je Hari, govoreći o očinstvu kao jednom od najvećih životnih radosti.

Prema izveštajima, Hari planira da proslavi rođendan sa porodicom i bliskim prijateljima, pre nego što ode na kraći odmor sa svojim najbližim krugom prijatelja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)
Live TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)

Kremlj je čitavoj vojsci lekara i naučnika naredio da podnesu izveštaje o napretku u borbi protiv starenja ćelija, što bi produžilo životni vek do neslućenih granica. O tome su u Vikend Info jutru govorili Drina Pešić, balerina i Miodrag Đokić, doktor stomatologije i antiejdžing medicine.

15.09.2024

15:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija