• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

17.09.2024

13:00

Šok snimak sa jedne svadbe zgrozio Srbiju! Guraju joj ruke u grudi i dodiruju (VIDEO)

tiktok/printscreen/florentinamiree

Lajfstajl

Šok snimak sa jedne svadbe zgrozio Srbiju! Guraju joj ruke u grudi i dodiruju (VIDEO)

Podeli vest

Snimak sa jedne svadbe u Rumuniji koji kruži mrežama podigao je lavinu komentara i prenerazio sve koji su ga pogledali, i to upravo zbog mlade kojoj gosti guraju novac i ruke u dekolte dok ona bez blama igra.

Verovatno je u pitanju neki ruminski običaj, ali ovaj postupak nije naišao na odobrenje korisnika društvene mreže X u Srbiji, gde je snimak postao veoma viralan.

Jedna činjenica je neosporiva mlada je na svadbi zaradila veliki novac, a sve vreme je veselo igrala uz ritam pesme koja je pratila njeno "kićenje" parama.

 

@florentinamiree #prietenamea🤍 #învelitulmiresei💸@Adina Mihaela ♬ sunet original - Florentina Miree

 

Komentari su bili i osuđujući, i duhoviti, a poneki su čak napisali da su dobili inspiraciju za sopstvenu svadbu.

- Ja ću reći gostima da ne kupuju koverte, već da mi ovako daju pare za poklon

- U ovom slučaju se isplati imati male grudi 

- Vlasi, nije im loš ovaj običaj

- Ma, ovo je samo taktika da bi je dodirivali. Ovo je najdegutantniji snimak koji sam ikad videla

- Katastrofa, trpaju joj novac u grudi kao nekoj prostitutki 

- Blam, blamova, nikada ne bih dozvolila ovako nešto na svojoj svadbi 

- Za pare se sve radi, pa i na sopstvenoj svadbi kako bi se što više zaradilo 

- Ja ću ovako na svojoj svadbi, samo neka trpaju, mogli su i u gaćice više bi zaradila - bili su neki od pregršt komentara, a pojedini su se uplašili da bi mogla da dobije i neko kožno oboljenje jer je novac prljava stvar. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ovo su pravila za putovanje u EU od 10. novembra! Aleksandar Seničić objasnio kako će aplikacija funkcionisati, kome ne treba dozvola i ko je neće plaćati
Društvo

Ovo su pravila za putovanje u EU od 10. novembra! Aleksandar Seničić objasnio kako će aplikacija funkcionisati, kome ne treba dozvola i ko je neće plaćati

Nova pravila za ulazak u zemlje Evropske unije donose značajne promene koje će uticati na sve putnike. Evropski sistem putnih informacija i autorizacija (ETIAS) predstavlja novi način prijavljivanja za ulazak, ali kako se on razlikuje od tradicionalnih viza? O ovim ključnim pitanjima i njihovim praktičnim implikacijama razgovarali smo u emisiji "Blic Dan" sa Aleksandrom Seničićem, direktorom Nacionalne asocijacije turističkih agencija.

17.09.2024

18:04

TV

Hronika

Dačić se sastao sa ministarkom Ujedinjenog Kraljevstva i državnim sekretarom Mađarske! Bilateralna policijska saradnja na visokom nivou! (FOTO)
Hronika

Dačić se sastao sa ministarkom Ujedinjenog Kraljevstva i državnim sekretarom Mađarske! Bilateralna policijska saradnja na visokom nivou! (FOTO)

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić sastao se danas, na marginama Berlinskog procesa, sa ministarkom za bezbednost granice i azil Ujedinjenog Kraljevstva Anđelom Igl i državnim sekretarom u Ministarstvu unutrašnjih poslova Mađarske Zoltanom Bolčikom, sa kojima je razgovarao o unapređenju saradnje u oblasti unutrašnjih poslova.

17.09.2024

19:36

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija