• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

20.10.2024

09:00

Kamila i Čarls prvi put uslikani kako se opuštaju! Fotografije obišle planetu (FOTO)

profimedia

Lajfstajl

Kamila i Čarls prvi put uslikani kako se opuštaju! Fotografije obišle planetu (FOTO)

Podeli vest

Kralj Čarls III i kraljica Kamila nastavljaju svoju zvaničnu posetu Australiji, gde su imali priliku da se sastanu sa generalnim guvernerom Semom Mostinom.

Tokom posete rezidenciji, kraljevski par je uživao u opuštajućem ambijentu prelepih vrtova koji pružaju spektakularan pogled na luku i zaliv Sidneja.

Ova poseta pružila je retku priliku da se kraljevski par vidi izvan zvaničnih događaja, budući da se često pojavljuju samo na slikama kraljevskog PR odeljenja.

Kamila je za ovu priliku odabrala ležernu odevnu kombinaciju, pepito haljinu u teget varijanti, dok je preko nosila lagani džemper u istoj boji. Sve je upotpunila modernim naočarima za sunce koje nije skidala tokom obilaska vrtova. 

Foto: profimedia

Čarls i Kamila

Čarls je takođe bio u opuštenijoj varijanti, poneo je bež kombinaciju sakoa i pantalona, dok je košulja bila u plavoj boji uklapajući se sa Kamilinim stajlingom. 

Kamila i Čarls u Australiji dočekani sa oduševljenjem, a tokom svojih obilazaka narod ih je obasipao pozdravima. 

S obzirom na istorijske i kulturne veze između Velike Britanije i Australije, poseta se doživljava kao značajan trenutak u jačanju tih odnosa.

Foto: profimedia

Čarls i Kamila sa guvernerom

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Kolumna Dragana J. Vučićevića: Opasni ludaci
Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Kolumna Dragana J. Vučićevića: Opasni ludaci

Alo, psihijatrija! Ima ta jedna simpatična pesma, peva je, proguglajte, malo poznati Jasmin Jusić, nikada nije postala veliki hit, ali toplo je ovim putem, evo, preporučujem na slušanje i službenu upotrebu organizatorima tzv. ekoloških protesta po Srbiji. Biće da je njima preko potrebna.

20.10.2024

11:40

TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)
Live TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)

Jahja Sinvar, vođa Hamasa, ubijen je u u Gazi pre nekoliko dana, a nedavno je i pokušan napad dronom na privatnu rezidenciju izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. Kako će ovo uticati na tok sukoba na teritoriji Izraela komentarisali su analitičar profesor dr Miloš Laban i inženjer telekomunikacija Avram Izrael tokom gostovanja u "Info jutru".

20.10.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija