• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

29.06.2016

10:17

(VIDEO) ODMOR IZ SNOVA! Biser Sejšela: Ovo je najlepša plaža sveta!

Ljubav

(VIDEO) ODMOR IZ SNOVA! Biser Sejšela: Ovo je najlepša plaža sveta!

Podeli vest

Mnogi turisti po dolasku na sejšelsko ostrvo La Dig zapute se direktno na plažu An Surs Daržon, a lako je reći zašto – u pitanju je najfotografisanija plaža sveta

Zamislite sledeću scenu – svetlucavi beli sitni pesak, velike kamene stene koje od kojih je priroda vremenom izvajala veličanstvene skulpture i smaragdno zelena voda.. 

Naravno, ovaj dragulj nije savršen. Na momente je izuzetno preplavljen turistima, naročito u vreme plime kada veći deo plaže privremeno nestaje, a pošto je voda izuzetno plitka i u ponegde bogata algama, mesto nije pogodno za plivanje. 

Međutim, ako ikada odlučite da posetite ostrvo, pobrinite se da na njemu provedete više od jednog dana. Lako je pronaći drvo pod čijom senkom možete uživati, imajući utisak kao da se nalazite na kraju sveta i da ovo parče raja imate samo za sebe. 

A KADA ĆEMO MI KAO DANCI? Ko radi duže na poslu, dobije ukor!

(VIDEO) AKO VOLITE AVANTURE! Od Malage do Liverpula za samo dva minuta!

Imajte na umu put do plaže vodi preko parka L’Union Estat, za čiji je obilazak potrebno izdvojiti 7 evra. Zato obavezno sačuvajte ulaznicu (važi za ceo dan) kada budete odlazili na An Surs Daržon. 


Najbolje fotografije nastaju u kasnim popodnevnim satima, kada su boje plaže i mora najintenzivnije. Plaža je okrenuta ka zapadu, tako da možete posmatrati zadivljujuće zalaske sunca. 

Ako vas avantura u međuvremenu iscrpi i ogladnite, spas možete potražiti u obližnjim slamnatim kolibama, gde se prodaju osvežavajući napici i sveže voće.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17