• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92/Informer.rs

16.02.2019

17:18

EVO NEKIH DOKAZA: Da li više volimo pse nego ljude?

Ljubav

EVO NEKIH DOKAZA: Da li više volimo pse nego ljude?

Podeli vest

Prema rezultatima jednog, u nizu istraživanja o odnosu čoveka i pasa, ljudi vole pse više nego – ljude. Ovo mnoge i ne čudi, jer kako kažu, njihov pas ih nikada nije izneverio – što ne mogu potvrditi i za bivše prijatelje!

Mnogi su naveli i dodatne razloge, piše Petface, a mi vam sada prenosimo samo neke: 

Šta god da radite u svoja četiri zida, vaš pas vas neće osuđivati. 

Pas će uvek prihvatiti vaš predlog aktivnosti i, za razliku od prijatelja ili partnera – nikada neće praviti planove bez vas. 

(FOTO) NE, OVO NIJE IGRAČKA! Upoznajte malog polarnog medveda iz Berlina



Kada ste tužni ili bolesni, pas to oseća, i daje sve od sebe da vam bude što bolje i lepše, trudeći se da vam ne otežava obaveze. 

Pas nikada neće pogledati u hranu koju ste mu poslužili i mrzovoljno reći – Opet isto za večeru! 

Foto: Pixabay

Svaki put kada dođete kući, čak i nakon izlaska od nekoliko minuta, pas će vas pozdraviti tako radosno, kao da ste bili odsutni čitavu večnost. 

NABORANE NJUŠKE! „Najizgužvanije” rase u psećem svetu



Ako vam “nije ni do čega” vaš pas će to poštovati – mirno će se ušuškati kraj vas i praviće vam društvo dok gledate TV. 

Neće vas osuđivati ako dođete kasno iz grada. Čak ni onda kada se “kafa posle posla” pretvori u žurku do jutra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija