• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: centarzdravlja.hr/informer.rs

04.05.2020

10:08

NIJE DO VELIČINE! Evo koji muškarci pružaju NAJBOLJE OR*AZME!

Ljubav

NIJE DO VELIČINE! Evo koji muškarci pružaju NAJBOLJE OR*AZME!

Podeli vest

Istraživanja su pokazala da or*azam kod žena nema nikakve veze s njihovom anatomijom ili anatomijom muškarca, a ni sa njihovim se*sualnim sposobnostima u krevetu

Takođe, navode da količina užitka koji žena doživljava tokom vođenja ljubavi ima veze s tipom muškarca kakvog je odabrala. Ove karakteristike krase muškarca koji pruža najbolje or*azme ženama:

KUBURITE SA LINIJOM? Uz ovakvo KOMBINOVANJE HRANE ne morate da se odreknete NI ČIPSA!

Tri NAJSTRASTVENIJA horoskopska znaka! Pokušajte da im odolite!



Humor

Žene vole muškarce koji znaju da ih nasmeju. Momci kojima je humor jača strana obraćaju pažnju na detalje i posmatraju svet drugim očima, što žene izrazito privlači. Muškarci s pravim smislom za humor, znaju kada treba stati i uozbiljiti se.

Kreativnost


Niko ne želi partnera koji ujutru ustane, ode na posao, dođe kući, legne pred televizor i ode u krevet. Žene ne privlači monotonija. Jeste li ikada primetili da najveći zavodnici nisu nužno i besprekornog izgleda? Žene najviše na muškarcima privlače njihova kreativnost i spremnost za eksperimentisanje, što je idealno za vođenje ljubavi. Osim toga, kreativci su često zagonetni tipovi, a žene vole tajanstvene muškarce.

TEŠKO JE IZAĆI IZ NJEGOVIH "KANDŽI"...Kako prepoznati emotivnog psihopatu i otrgnuti se?

 

Toplina

Žene vole ljubazne i pristupačne muškarce, a upravo topli i srdačni muškarci spadaju u najbolje ljubavnike. Iako se želje muškaraca i žena često razlikuju, kada je u pitanju se*s, u jednom se ipak slažu. Žene vole da se osećaju sigurno s muškarcem s kojim spavaju, a muškarci vole da se žena oseća sigurno pored njih. Kad se žena oseća sigurno, ona može da se opusti i uživa ​​u se*su više od ikoga, što muškarcu otvara vrata za eksperimentisanje i istraživanje.

Foto: Shutterstock

Vernost

Dok mnogi misle da je se*s s jednom osobom do kraja života prilično dosadan, žene ipak neguju vernost i predanost. Ako je muškarac veran ženi, ona će se osećati poželjnom i potrebnom, što stvara idealnu atmosferu za postizanje or*azama. Mnoge žene ne doživljavaju or*azme tokom ranih se*sualnih iskustava jer nisu razvile dovoljnu povezanost s partnerom i nemaju poverenja u njih.

Miris

Mirisi mogu da nam pruže razne emocionalne senzacije poput sreće, tuge, uzbuđenja i zadovoljstva, stoga ne čudi da miris muškarca može da privuče ženu. Ako miris privuče ženu, to je znak da je u uživanje uključeno još jedno čulo koje će joj omogućiti lakše postizanje or*azama, koji će ujedno biti i intenzivniji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija