• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

17.09.2020

14:31

NAJSLAĐI UКUSI BEOGRADA

Ljubav

NAJSLAĐI UКUSI BEOGRADA

Podeli vest

Uz podršku Grada Beograda i Turističke organizacije Beograda, predstojećeg vikenda ponovo će biti održan festival kojem ne mogu da odole ni deca ni stariji

Započeta tradicija se nastavlja, i festival pod nazivom "Najslađi ukusi Beograda" još jednom će zasladiti posetioce.

Svi slatkiši koje ste ikada probali, kao i mnogi koje još niste, činiće samo delić ponude na festivalu koji se održava u mnogim svetskim metropolama, a koji će drugu godinu zaredom upisati našu prestonicu na mapu slatkog sveta.

Slatkiši znani i neznani, novi i stari, ukusni i privlačni specijaliteti, sladoledi, čokolade i konditorski proizvodi koji na jednom mestu okupljaju najbolje brendove Beograda i Srbije – od malih zanatskih radnji sa ručno pravljenim poslasticama do čuvenih brendova bez kojih ne bismo mogli da zamislimo svoje detinjstvo, dočekaće sve namerne i slučajne prolaznike na Trgu republike u subotu 19. i nedelju 20. septembra.

Ovaj "slatki“ događaj svečano će se otvoriti u 10 časova, a posetioci festivala imaće zadovoljstvo da prisustvuju degustacijama koje su pripremljene u saradnji sa izlagačima, sponzorima i partnerima projekta.

I ove godine festival će imati humanitarnu notu – svi slatkiši i poslastice biće distribuirani svratištima i sigurnim kućama na teritoriji grada Beograda.

O ukusima se ne raspravlja, u ukusima se uživa!


Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija