• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje

22.02.2021

16:02

Kako prepoznati SIGNALE koje partner šalje kada PLANIRA PREVARU? I promena NABOLJE je SUMNJIVA!

Ljubav

Kako prepoznati SIGNALE koje partner šalje kada PLANIRA PREVARU? I promena NABOLJE je SUMNJIVA!

Podeli vest

Nije svaka promena u ponašanju znak za uzbunu, ali evo nekih sitnica koje mogu da govore da je partner "na sedmom nebu", ali ne sa vama...

Malo je onih koji su u ljubavnoj vezu, a planiraju prevaru. Ipak, istina je da je prevara česta pojava u vezama. U stvari, oko 16 odsto žena i muškaraca u braku je priznalo da je varalo partnera, prema nedavnom istraživanju.

Kako prepoznati signale koje partner daje kada planira prevaru? Evo šta kažu stručnjaci za partnerske odnose o tome kako možete, prema onome što partner govori ili radi, da prepoznate da je spreman na prevaru.

Šta ćeš uraditi ako te prevarim

Ako vaš partner ovo izgovori, možda bi trebalo da se zamislite da li je reč o nezadovoljstvu koje oseća u vezi ili je to želja za prevarom. Posle ovog pitanja mora da usledi ozbiljan razgovor, kažu stručnjaci.

Foto: Shutterstock

Da li ti se sviđa moja nova frizura

Ako je vaš partner imao istu frizuru godinama, ali jednog dana osvane sa skroz novim izgledom, to može biti znak da nekog pokušava da impresionira. Ali nije samo nova frizura razlog za paniku, bilo kakve velike promene u izgledu, poput gubitka kilograma, nove odeće ili novog nakita i svakodnevnog šminkanja mogu da znače da partner vara.

Gde mi je muž, nemam pojma...

Osoba koja je u ozbiljnoj vezi trebalo bi da uvek zna gde se partner nalazi ako nije pored nje. Ali ako je neko na ivici da prevari partnera, više neće toliko da brine o tome gde se on nalazi kada nije u blizini, neće čak ni proveravati. Sve to je potajna želja da zaborave da imaju partnera.

Imao sam mnogo posla...

Partner vam je nekada pisao poruke na nekoliko sati, ali sada stalno ponavlja kako je na poslu bio jako zauzet. Ako vam ovo zvuči poznato, možda se radi o alarmu koji upozorava da se nešto promenilo.

Šta je za koga prevara

Retko partneri vode iskrene razgovore o tome koje tačno ponašanje smatraju prevarom ili šta sve vodi do prevare. Naravno, to se ne odnosi na varanje u tradicionalnom smislu, već više na emotivnu prevaru ili ako se pređe granica između prijateljstva i nečeg ozbiljnijeg. Ako želite da vam partner ostane veran, obavezno pojasnite šta je sve za vas prevara.

Kada se večeras vraćaš kući

Supružnika će zanimati kada se partner vraća kući s posla jer želi da ga što pre vidi, a oni manje posvećeni partneri bi mogli proveravati kada se partner vraća jer žele da znaju koliko vremena imaju da se posvete se nečemu drugom. Ili nekom drugom...

Zašto večeras ne isprobamo nešto novo

Ako vaš partner predloži da malo "začinite" stvari u spavaćoj sobi, može to da znači da mu se više ne dopada ono što inače radite. Iako je to što želi novinu dobra stvar, to može da znači i da je razmišljao o tome da zadovoljstvo pronađe na drugom mestu ili mašta o drugoj osobi i kako bi to sa njom izgledalo.

Ne ceniš me

Lične nesigurnosti mogu da utiču na vezu na mnogo načina. Ne samo da će nesigurna osoba stalno da razmišlja o tome je li zaslužila da bude u vezi već će i stvarati probleme tamo gde oni ne postoje. Zato će često da traži potvrdu na drugim mestima, a to uključuje i varanje.

Mobilni je uvek pored njega

Ako vas partner vara, verovatno se u njegovom telefonu nalaze dokazi. Zato je telefon uvek pored njega, čak i kada ide u toalet. Vi i njegov telefon sami u sobi? Nemoguća situacija.

Baš si lepa...

Kada je neko na ivici da se prepusti preljubi, on će želeti da zamaskira svoju krivicu iza komplimenata. Tako će se osećati bolje i manje krivim. Verovatno će se odjednom posebno truditi da bude od pomoći, da bude ljubazan, čak i previše.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija