• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: balkan Press/informer.rs

08.03.2021

16:16

ELIKSIR za UPORNU BOLJKU! Sve što vam treba je SIROVI, oljušteni KROMPIR i zamrzivač!

Ljubav

ELIKSIR za UPORNU BOLJKU! Sve što vam treba je SIROVI, oljušteni KROMPIR i zamrzivač!

Podeli vest

Hemoroidi ili šuljevi su među najčešćim zdravstvenim problemima savremenog čoveka. O tome koliko je bolest rasprostranjena najbolje govori podatak da skoro da nema osobe starije od 50 godina koja nije bar jednom u život, imala problem sa hemoroidima

Šta nije u redu?

Hemoroidi su otekle vene u i oko anusa koje izazivaju bol svrab i ponekad krvarenje. Unutrašnji hemoroidi, najčešći oblik, razvijaju se u u nutrašnjosti anusa. Možete imati blago krvarenje, ali ne i bol. Spoljašnji su oni koji bole, a i oni takođe mogu da izazovu blago krvarenje. Oba ova oblika mogu da pređu u takozvani prolabiran hemoroid, lopticu koja izbija iz anusa.

Foto: Shutterstock

Dugotrajno sednje, trudnoća i starost mogu da doprinesu ovoj neprijatnoj pojavi. Ukoliko često imate zatvor i naprežete se da biste imali stolicu,  možete izazvati ili pogoršati ovo stanje.

Ruski narodni recept

Ovo je recept za sve one koji muku muče s hemoroidima i pokušali su već sve kreme, čajeve i tablete, a ništa od navedenog nije davalo nekog dugotrajnog rezultata.

Sve što vam treba je sirovi, oljušteni krompir i zamrzivač!

Krompir mora da bude kvalitetan, ne sme da bude proklijao, niti zelene boje.

Foto: Pixabay

Isecite od oljuštenog, sirovog krompira tanke štapiće i stavite ih u zamrzivač (prvo krompir naseckajte na kolutove pa od kolutova napravite štapiće).

Zaleđeni štapić stavljajte u anus prvih četiri dana na samo 30 sekundi. Sledeća 3-4 dana svaki put ostavljajte da štapić deluje još po pola minuta duže.

Ovo je navodno vrlo efikasno sredstvo kojim je u Rusiji izlečen veliki broj ljudi, a tvrdnja da pomaže nije bez osnova. Hladnoća, naime, sužava proširene krvne sudove pružajući ogromno olakšanje i zadovoljstvo.

STALNO STE POSPANI? Krivac je PROLEĆNI UMOR, a rešenje je u 4 KORAKA!

RECITE ZBOGOM PROBLEMU POLICISTIČNIH JAJNIKA! Predstavljamo vam prirodno rešenje koje će vam sigurno pomoći!

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Može da bude

pre 3 godine

A ne mora da znači. "... Ovo je navodno vrlo efikasno sredstvo...". Alo, batalite priče tipa "navodno, a vrlo efikasno", nego proverite na sebi ili nekom svom bližnje pa tvrdite iz ličnog iskustva. Ne zamajavajte narod "navodnim" pričama, tipa rekla - kazala. Mojne meni tooo, mače malenooo...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija