• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2022

09:25

4 zdravstvene NAVIKE zbog kojih Tom Kruz izgleda FANTASTIČNO! Glumac ima skoro 60 godina, a ne JEDE ŠEĆER

Tanjug/AP

Ljubav

4 zdravstvene NAVIKE zbog kojih Tom Kruz izgleda FANTASTIČNO! Glumac ima skoro 60 godina, a ne JEDE ŠEĆER

Podeli vest

Prošlo je 36 godina otkako je Tom Kruz (59) snimio prvi nastavak filma "Top Gan", a mnogi tvrde da glumac danas izgleda bolje nego ikada. Iako je često na udaru kritika da je radio botoks, glumac se pridržava određenih zdravstvenih navika zbog kojih sa skoro 60 godina izgleda fenomenalno

Poznato je da je Kruz glumac koji voli adrenalin, pa kažu da nije imao dublera prilikom snimanaja scena u avionu, ali često zaboravljamo koliko on zapravo ima godina.

Tom Kruz očigledno je uspeo da održi telo u top formi, a mnogi tvrde da izgleda bolje danas nego pre 20 godina.

On voli hranu sa roštilja

Prema Men's Health, Kruz voli hranu koja se pravi na niskim temperaturama. On voli roštilj. Prema tvrdnjama svetskin naučnika, za osobe iznad 50 godina najbolje je da jedu protivupalu hranu kao što su losos, crna čokolada, borovnica, đumbir, cvekla..

Foto: Shutterstock

Grilovano povrće

Izbegava ugljene hidrate

Tom Kruz izbegava da jede ugljene hidrate, tako da ga nikada nećete videti sa činijom punom testenina. Prema magazinu Men's Health , on se pridržava dijete od 1.200 kalorija koja podrazumeva da ne jede ugljene hidrate.

Nutricionista Pol Klejton rekao je za pomenuti magazin da ugljeni hidrati mogu da ubrzaju starenje.

Jede zdrave grickalice

Čak i kada snima filmove, Tom jede zdrave grickalice zbog kojih uvek ima energije. On jede orašaste plodove i borovnicu.

Foto: Tanjug/AP

Tom Kruz

Ne jede šećer

Popularni glumac izbegava da jede šećer, ali često svojim kolegama šalje kolače, piše eatthis.com

- Volim šećer, ali ne mogu da ga jedem kada radim vežbe i snimam sve ove filmove, pa šaljem kolače drugima - rekao je Kruz dok je gostovao u emisiji kod Džejmsa Kardena.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milena

pre 1 godinu

Nista ne moze da promeni njegovih 150 santimetara visine.Sve bi dao da poraste bar jos neki santimetar.Tesko iskompleksiran tip!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija