• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2022

10:01

5 NAMIRNICA koje Bijonse IZBEGAVA kako bi izgledala SJAJNO u 40. godini - ne jede MESO i ŠEĆER

Ljubav

5 NAMIRNICA koje Bijonse IZBEGAVA kako bi izgledala SJAJNO u 40. godini - ne jede MESO i ŠEĆER

Podeli vest

Pevačica Bijonse (40) koja je majka troje dece, izgleda dobro iako je zagazila u petu deceniju svog života. Istraživali smo šta je Bijonse izbacila iz ishrane kako bi izgledala dobro u 40. godini

Iako je izbacila pojedine namirnice, Bijonse nije ostala gladna. Predstavljamo vam 5 namirnica koje je Bijonse izbacila iz ishrane.

1. Izbacila je ugljene hidrate
 

Smatra se da su ulgljeni hidrati opasni za dobijanje na težini i da izazivaju tromost tela. Iako previše ugljenih hidrata može imati negativne efekte, ispostavilo se da su vašem telu potrebni.

Ako ne konzumirate dovoljnu količinu ugljenih hidrata, to može sprečiti vaše telo da pravilno dobije energiju koja mu je potrebna za sagorevanje masti tokom dana. Takođe možete dobiti loš zadah, zatvor, glavobolju i grčeve.

Foto: Tanjug/AP

Bijonse

2. Odrekla se mesa

Isključivanje mesa je standard u vegetarijanskoj i veganskoj ishrani. Ako izbacite crveno meso, možete dobiti neke prednosti, kao što je smanjenje upale i smanjenje rizika od srčanih bolesti i visokog holesterola.

Međutim, morate biti oprezni, jer možete izgubiti potencijalne neophodne hranljive materije koje su vašem telu potrebne.

3. Ne jede ribu

Riba se može jesti kao značajan protein i može vam čak pomoći da izgubite težinu jer čini da se osećate siti i smanjuje unos masti.

Međutim, nekonzumiranje ribe smanjuje rizik od unosa štetnih toksina u vaše telo koji mogu uticati na vaše zdravlje. 

4. Izbacila je šećer


Odustajanje od šećera u ishrani može vam pomoći da brže budete u vrhunskoj formi. Za početak, ukidanje šećera znači da ćete izgubiti salo na stomaku, osećati se manje naduto, koža će vam se poboljšati i osećaćete se energičnije. 

Foto: Tanjug/AP

Tekst potpisa


5.Izbacila je mlečne proizvode iz ishrane 


Za osobe koje su netolerantne na laktozu, ovo izgleda kao laka promena. Međutim, ljubitelji sira i jogurta možda misle drugačije, piše Eatthis.com

Međutim, odustajanje od mlečnih proizvoda ima koristi. Ako ste osetljivi na mlečne proizvode, odustajanje od istih može da vam pomogne u stabilizaciji upale. Takođe, manje ćete se nadimati i regulisati varenje, a koža će vam biti čistija. Ako odlučite da izbacite mlečne proizvode, samo se uverite da vitamin D i kalcijum dobijate na drugi način.

Prešla je na vegan-keto dijetu.

Iako Bijonse nikada nije javno priznala koju vrstu dijete drži, mnogi misle da je njena ishrana veganska.

Veganska keto dijeta sadrži malo ugljenih hidrata, mnogo masti i umereno proteina. Za ovu ishranu, ugljeni hidrati se obično smanjuju na 20 do 50 grama dnevno da bi se dostiglo i održalo stanje ketoze — metaboličkog procesa u kome vaše telo sagoreva masti umesto glukoze i koristi je kao gorivo.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija