• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

09.06.2022

16:58

DRASTIČNO SMRŠALI, ALI PO KOJU CENU! Ovo je 5 NAJBIZARNIJIH DIJETA poznatih ličnosti!

Ljubav

DRASTIČNO SMRŠALI, ALI PO KOJU CENU! Ovo je 5 NAJBIZARNIJIH DIJETA poznatih ličnosti!

Podeli vest

Nutricionistkinja Nataša Đukić izdvojila je pet dijeta koje su držale različite poznate ličnosti, uz napomenu da ih ne isprobavate samostalno

Zbog činjenice da su javne ličnosti, mnogi glumci i pevači imaju pritisak da izgledaju na određeni način. Bilo da je zbog možda neke uloge u filmu, ili jednostavno žele da izgledaju što je bolje moguće i oni se često podvrgavaju određenim režimima ishrane, koji će ih dovesti do cilja. 

Međutim, zbog želje da što pre dođu do takvog izgleda, i oni nekada primenjuju brze, a nezdrave varijante. 

Nutricionistkinja Nataša Đukić izdvojila je 5 dijeta poznatih ličnosti, uz napomenu da nikako ne treba da ih isprobavate:

NATALI PORTMAN

Natali Portman je za ulogu balerine u filmu "Crni labud", za koji je dobila i Oskara, morala svoju težinu da svede na svega 40-ak kilograma. Njena dnevna ishrana sastojala se od pola grejpa, šargarepe i malo badema. Zvuči brutalno, ali se isplatilo. Doslovno, isplatilo!

BIJONSE

Jedna od najpoznatijih pevačica na svetu, Bijonse, prestala je da jede čvrstu hranu kako bi izgubila 7 kilograma zbog uloge u filmu "Dreamgirls". Pevačica je dve nedelje samo pila vodu sa limunovim sokom, alevom paprikom i javorovim sirupom. Iako je postigla šta je želela, Bijonse je priznala da nikada ne bi ponovila ovu dijetu.

Foto: Reuters

Bijonse

KRISTIJAN BEJL

Glumac Kristijan Bejl je za jednu ulogu morao da izgubi čak 30 kilograma, za 4 meseca. Njegova ishrana se sastojala od konzerve tune i jabuke i nikako nije prelazila 300 kalorija. Glumac je pio mnogo vode, kako bi suzbijao osećaj gladi. Uz kilograme, izgubio je i mišiće, što je dodatno doprinelo njegovom bizarnom izgledu.

RIZ VITERSPUN

Nakon porođaja, Riz Viterspun se okrenula popularnoj ishrani koja se temelji na hrani za bebe, ne bi li skinula višak kilograma, dobijenih tokom trudnoće. Proces je jednostavan, kašasta hrana se lako vari, a veličine obroka garantuju da se nećete prejesti.

METJU MEKONAHI

Metju Mekonahi je četiri meseca bio na ekstremno strogoj dijeti, zahvaljujući čemu je izgubio više od 20 kilograma. Njegova ishrana podrazumevala je veliku količinu tečnosti i proteina. Međutim, Mekonahi je često isticao da mu je psihološki pritisak bio najteži deo ove dijete. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija